ROGGEMEEL 100% demeter
- 5 kg
roggemeel 100% (T170) van Demeter kwaliteitGemengd met tarwemeel te gebruiken om een brood te bakken (1/3 rogge en 2/3 tarwe), zuurdesem en lauwwarm water. Kneed samen gedurende 15 minuten om tot een niet te harde bol deeg. Laat 3 à 4 uur rijzen op kamertemperatuur, tot verdubbeling van het volume. Vorm kleine broodjes, bakken op 230°. Een holle klank wanneer er op de bodem van het brood geklopt wordt, geeft aan dat de broodjes gebakken zijn.
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
meel
VOL BOEKWEITMEEL
- 25 kg
Boekweit is het mineraalrijke graan van de Oostbloklanden. Boekweit is een uitstekende bron van mineralen en vitaminen. Bevat de acht essentiële...
meel
KIKKERERWTENMEEL demeter
- 5 kg
Het is een typisch peulvrucht van het Middellandse Zeegebied. Peulvruchten werden vaak beschouwd als voedsel voor het gewone vollk en genoten geen...
meel
BELGISH VOLTARWEMEEL 100%
- 1 kg
Vajra 100% tarwemeel is een Belgisch bioproduct op basis van tarwe die wordt geteeld door Christine en Francis Dumortier op de Roussellerie...
meel
GERSTEMEEL
- 500 gr
Gerst is het eerste graan dat gekweekt werd en dat zich het makkelijkst aanpast aan de verschillende klimaatzones. Versterkend, regenererend, rijk...
meel
MAISZETMEEL
- 25 kg
Maïszetmeel heeft geleereigenschappen die gebruikt worden om sauzen, vlaaien en gebak aan te dikken. RECEPT:Snelle witte saus : breng 250 ml melk...
meel
VOL BOEKWEITMEEL
- 5 kg
Boekweit is het mineraalrijke graan van de Oostbloklanden. Boekweit is een uitstekende bron van mineralen en vitaminen. Bevat de acht essentiële...
meel
MAISZETMEEL
- 5 kg
Maïszetmeel heeft geleereigenschappen die gebruikt worden om sauzen, vlaaien en gebak aan te dikken.
meel
SPELTMEEL 100% (T150)
- 5 kg
Spelt is de voorouder van tarwe, gebruikt door de Galliërs. Men vindt sporen van spelt die dateren van elfduizend jaar geleden. Het is een graan...
meel
SPELTMEEL 65% (T65)
- 25 kg
Spelt is de voorouder van tarwe, gebruikt door de Galliërs. Men vindt sporen van spelt die dateren van elfduizend jaar geleden. Het is een graan...
meel
CASSAVAMEEL
- 250 gr
Ecoidées Bio Cassavemeel wordt gemaakt van cassavewortels die in India worden geteeld door onafhankelijke producenten die betrokken zijn bij een...
meel
GROENE BANANENMEEL
- 300 gr
Groen bananenmeel, populair in Afrika of het Caribisch gebied, is een alternatief voor het gebruik van meel dat gluten bevat. De nutritionele...
meel
SPELTMEEL 82% (T110)
- 25 kg
Spelt is de voorouder van tarwe, gebruikt door de Galliërs. Men vindt sporen van spelt die dateren van elfduizend jaar geleden. Het is een graan...
meel
BOERENBROOD MIX
- 2 kg
MouliGrange meel wordt gemalen in Ferme de Grange in Anhée s/Meuse door Guirec de Wouters en Jean-François Wartique.De granen zijn allemaal...
meel
KASTANJEMEEL
- 500 gr
De kastanje is een vrucht rijk aan vezels maar ook aan onverzadigde vetten die het cholesterolgehalte in evenwicht brengen. Daarnaast is kastanje...
meel
BOEKWEITMEEL GRIJS T85
- 1 kg
MouliGrange meel wordt gemalen in Ferme de Grange in Anhée s/Meuse door Guirec de Wouters en Jean-François Wartique.De granen zijn allemaal...
‹ ›
roggemeel 100% (T170) van Demeter kwaliteitGemengd met tarwemeel te gebruiken om een brood te bakken (1/3 rogge en 2/3 tarwe), zuurdesem en lauwwarm water. Kneed samen gedurende 15 minuten om tot een niet te harde bol deeg. Laat 3 à 4 uur rijzen op kamertemperatuur, tot verdubbeling van het volume. Vorm kleine broodjes, bakken op 230°. Een holle klank wanneer er op de bodem van het brood geklopt wordt, geeft aan dat de broodjes gebakken zijn.