TARWEMEEL 65% (T65)
- 25 kg
Wit tarwemeel versgemalen op molenstenen in de Commanderie watermolen in Holland.
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
16 andere producten in dezelfde categorie:
meel
SPELTMEEL 65% (T65)
- 5 kg
Spelt is de voorouder van tarwe, gebruikt door de Galliërs. Men vindt sporen van spelt die dateren van elfduizend jaar geleden. Het is een graan...
meel
QUINOAMEEL
- 500 gr
Het "Moedergraan" van de Incas, Quinoa kan op zichzelf de meeste granen en rijst vervangen. Uitstekende bron van magnesium, ijzer en potassium,...
meel
KOKOSMEEL
- 400 gr
Kokosmeel wordt gemaakt van biologisch kokosvlees. Na drogen en ontvetten (door persen om de virgin kokosolie te extraheren), wordt het fijngemalen...
meel
CASSAVAMEEL
- 250 gr
Ecoidées Bio Cassavemeel wordt gemaakt van cassavewortels die in India worden geteeld door onafhankelijke producenten die betrokken zijn bij een...
meel
WIT BOEKWEITMEEL
- 5 kg
Wit boekweitmeel wordt veel gebruikt om heerlijke bretoense pannenkoeken te maken, gelijk vermengd met tarwemeel of speltmeel.Flensjes : meng in...
meel
SPELTMEEL 100% (T150)
- 5 kg
Spelt is de voorouder van tarwe, gebruikt door de Galliërs. Men vindt sporen van spelt die dateren van elfduizend jaar geleden. Het is een graan...
meel
MEERGRANENMEEL
- 25 kg
Meergranen meel: met tarwemeel, granen en zaden. Bevat gluten.RECEPT:Vol en wit meel, haver- en gerstvlokken, lijnzaad en zonnebloempitten, gierst,...
meel
MAISZETMEEL
- 5 kg
Maïszetmeel heeft geleereigenschappen die gebruikt worden om sauzen, vlaaien en gebak aan te dikken.
meel
TARWEMEEL 55% demeter
- 5 kg
tarwemeel 65% (T65) van Demeter kwaliteitrecept taartdeeg : 500gr tarwemeel 55%, 150 ml olie, 2 eieren, 50cl water, 1 snuifje fijn zout. Meng het...
meel
HAVERMEEL 82% (T110)
- 500 gr
Haver is een graan dat veel energie geeft. Met meer vetten dan andere granen is haver ook rijk aan essentiële vetzuren (geproduceerd door...
meel
TARWEMEEL 55% demeter
- 25 kg
tarwemeel 65% (T65) van Demeter kwaliteitrecept taartdeeg : 500gr tarwemeel 55%, 150 ml olie, 2 eieren, 50cl water, 1 snuifje fijn zout. Meng het...
meel
RIJSTMEEL WIT
- 500 gr
Vooral gebruikt in witte sauzen. Glutenvrij, rijstmeel dient voornamelijk om soepen in te dikken of sauzen en crèmes van de juiste structuur te...
meel
PANNENKOEKENMEEL
- 500 gr
Pannenkoekenmeel: lekkere mengeling van tarwemeel en boekweitmeel.RECEPT:Beslag voor +/- 15 flensjes - 175gr meel, 6 eieren, 100gr gesmolten boter,...
Wit tarwemeel versgemalen op molenstenen in de Commanderie watermolen in Holland.