PRECO - Le Saint Servais (+/- 4,5 kg)

Ja Ja Ja
Productinformatie
Referentie : 20306
Merk : BIOFERME
Melktype : Gethermiseerde koemelk
Ferment : Melkzuurfermenten
THT : Best voor
Gegarandeerd houdbaarheid : Minimum 30 dagen
Kartoneenheid : 1
Minimum afname : 1
Technische fiche :
Downloaden SAINT-SERVAIS.DOCX
EAN : 5413444100123
Familie : Zuivel
Categorie : Kazen
Subcategorie : Koemelk

Productbeschrijving

Roue d’environ 5 kg, à pâte dure, non cuite. Ce fromage biologique au lait cru a été mis au point par Laurent Jamar à la ferme du Bois Saint-Servais d’où l’origine de son nom. Sa pâte présente quelques petites ouvertures rondes. Sa croûte est naturelle, et est le fruit de nombreux lavages. Son goût est légèrement piquant et caractéristique d’un fromage à pâte dure au lait cru, il se renforce avec l’augmentation du temps d’affinage, garanti à minimum 6 semaines. Médaillé de bronze au concours européen BIOCASEUS 2009 en catégorie pâte demi-dure. Coup de coeur 2009 des «Chefs de cuisine» au concours des Fromages de Wallonie au Château de Harzé.


Ingrediënten
MELK, stremsel, fermenten, zout

Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :

16 andere producten in dezelfde categorie:

koemelk
Camembert van rauwe melk (250 gr)
Deze Camembert is gemaakt van rauwe biologische koemelk die streng geselecteerd is bij producenten in de Normandische bocage en biedt een scala aan...

(REF : 26100)

koemelk
Pas de bleu (+/- 2 kg)
Pas de Bleu is de blauwschimmelkaas van Het Hinkelspel, gemaakt van rauwe koemelk. Hij wordt met de hand gezouten met ongeraffineerd zeezout. Na...

(REF : 20412)

koemelk
Emmental portie (220 gr)
Emmental Valmartin komt oorspronkelijk uit Beieren en wordt geproduceerd in hun eigen kaasmakerij met melk van hun eigen weilanden: de sleutel tot...

(REF : 21831)

koemelk
Reblochon (450 gr)
De oorsprong van Reblochon gaat terug tot de 13e eeuw in de valleien van de Haute-Savoie. In die tijd vroegen landeigenaren de boeren een...

(REF : 27801)

koemelk
Meuhlicieux- reblochon-type kaas (+/- 500g)
Meuhlicieux is een geperste, ongekookte kaas gemaakt van zorgvuldig geselecteerde koemelk. Zijn soepele, smeltzachte textuur en milde, evenwichtige...

(REF : 20376)

koemelk
Cheddar blok (+/- 5 kg)
Dit 5 kg wegende blok vintage Cheddar heeft de smeuïge botersmaak die kenmerkend is voor een sterke Cheddar, met grasachtige, zoete en nootachtige...

(REF : 27304)

koemelk
St-Marcellin keramiek (80 gr)
Saint-Marcellin is een kleine kaas van 80 gram, bekend en gewaardeerd door kaasliefhebbers, en heeft sinds 2013 een BGA-status. De oorsprong ervan...

(REF : 24801)

koemelk
Coeur de Paille (+/- 1,2 kg)
Deze kaas, gemaakt van gepasteuriseerde koemelk, is verrassend zacht en romig, en zal je verbazen met zijn zachtheid en gulheid.

(REF : 24104)

koemelk
Berloumi grillkaas (270 gr)
Berloumi is een grillkaas om te bakken, grillen, BBQ’en zelfs te frituren. Eet hem met veel groenten in een lekkere salade, wrap of burger. Hij...

(REF : 30070)

koemelk
Blanc Coucou tomate basilic (+/- 2 kg)

(REF : 22101)

koemelk
Mozzarella (125 gr)

(REF : 27509)

koemelk
Cheddar wiel (1 kg)
Dit wiel van 1 kg vintage Cheddar heeft een zachte botersmaak die kenmerkend is voor een sterke Cheddar, met grasachtige, zoete en nootachtige...

(REF : 27303)

koemelk
Le Wavreumont (+/- 2 kg)
Le Wavreumont (Monastère Saint-Remacle) est le fruit d’une région. Une région herbagère qui produit un des meilleurs laits bio. Une région de...

(REF : 20315)

koemelk
Comté AOP rijp 12 maanden (+/- 4 kg)
Deze Comté kaas, die een jaar rijpt in de Franse Jura, zal je gehemelte verrukken met zijn vleugjes noten (walnoten, hazelnoten of kastanjes). Zijn...

(REF : 23951)

koemelk
Raclette van de Alpen (+/- 7 kg)

(REF : 26904)

koemelk
Platte kaas 'le Lissé' 5 % VG (500 gr)
Jersey koemelk staat wereldwijd bekend om de uitzonderlijke kwaliteit van zijn ingrediënten. Dankzij het traditionele productieproces, waarbij de...

(REF : 20830)