Li Grand Rossê (+/- 1,3 kg)

Ja Ja Ja
Productinformatie
Referentie : 20314
Merk : BIOFERME
Melktype : Gepasteuriseerde koemelk
Ferment : Melkzuurfermenten
THT : THT
Kartoneenheid : 1
Minimum afname : 1
EAN : 5413444500022
Familie : Zuivel
Categorie : Kazen
Subcategorie : Koemelk

Productbeschrijving

Een grotere versie van Li P'tit Rossê, Grand Rossê is een zachte biologische kaas. Hij heeft dezelfde eigenschappen als Li P'tit Rossê, maar in een groter formaat, ideaal om te snijden. De typische smaak is vergelijkbaar met die van een milde Herve. De korst, die bestaat uit een gemengde rijpingsflora, geeft hem een oranje kleur die licht wordt gedomineerd door een witachtige donslaag.


Ingrediënten
MELK, stremsel, fermenten, zout, annatto (E160b), geotrichum

Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :

16 andere producten in dezelfde categorie:

koemelk
Gouda jong belegen in sneetjes (150gr)

(REF : 20011)

koemelk
Tommette de Yenne met rauwe melk (+/- 850 gr)
Biologische Tommette de Yenne is een zachte, geurige, ongekookte geperste kaas gemaakt van volle melk. De kaas rijpt zes weken in traditionele...

(REF : 22501)

koemelk
Crémeux de Bourgogne met Bleu d'Auvergne (200 gr)
Crémeux de Bourgogne is een kaas verrijkt met room. Hij brengt frisheid en zachtheid. De smeltende textuur brengt aroma's van verse room met een...

(REF : 24700)

koemelk
Brie met truffel (+/- 1,5 kg)
Een romige, huisgemaakte Brie met een subtiele truffelsmaak.

(REF : 22011)

koemelk
Tomme de Stavelot (+/- 1,7 kg)

(REF : 26805)

koemelk
Comté Juraflore 1/8 (+/- 5 kg)
Comté is een geperste, gekookte kaas gemaakt van rauwe koemelk en geproduceerd in de Franche-Comté. Hij rijpt minstens 6 maanden in de beroemde...

(REF : 23901)

koemelk
St-Marcellin keramiek (80 gr)
Saint-Marcellin is een kleine kaas van 80 gram, bekend en gewaardeerd door kaasliefhebbers, en heeft sinds 2013 een BGA-status. De oorsprong ervan...

(REF : 24801)

koemelk
Le Wavreumont (+/- 2 kg)
Le Wavreumont (Monastère Saint-Remacle) est le fruit d’une région. Une région herbagère qui produit un des meilleurs laits bio. Une région de...

(REF : 20315)

koemelk
Bleu du Queyras (+/- 2,2 kg)
???? ???????? ???? ?????????????? is een kaasschat rechtstreeks uit de Hautes-Alpes! Deze blauwgeaderde kaas is nu een embleem van de regio....

(REF : 20373)

koemelk
"Meule du Plateau" (+/- 250 gr)
De Meule du Plateau Bio is een biologische harde kaas van rauwe koemelk, afkomstig van de Marguerite Happy Cow-keten. De soepele, romige textuur en...

(REF : 23956)

koemelk
Ardenner Belegen (+/- 5 kg)

(REF : 21603)

koemelk
Gouda met wilde knoflook (+/- 4kg)

(REF : 20021)

koemelk
Pas de rouge, Trappisten stijl (+/- 2,5 kg)
Pas de Rouge is een halfharde kaas met gewassen natuurlijke korst. In de Vlaamse abdijen wordt dit type kaas al eeuwen lang gemaakt. De Pas de...

(REF : 20415)

koemelk
Zwarte knoflook Gouda (+/- 4 kg)

(REF : 20016)

koemelk
Cheddar gerookt op eikenhout (1 kg)
Dit natuurlijk gerookte, vintage Cheddarwiel (1 kg) is gemaakt van gepasteuriseerde koemelk in Somerset. De smaak is kenmerkend voor Cheddar, met...

(REF : 27305)

koemelk
Lactosevrije mozzarella (100 gr)
De lactosevrije mozzarellabolletjes van Züger Frischkäse, gemaakt van gepasteuriseerde koemelk, zijn lichtzoet en zacht en ideaal voor smakelijke...

(REF : 30170)