Le Pain met daslook (+/- 2.7 kg)

Ja Ja Ja
Productinformatie
Referentie : 20312
Merk : BIOFERME
Melktype : Gethermiseerde koemelk
Ferment : Melkzuurfermenten
THT : Best voor
Gegarandeerd houdbaarheid : Minimum 20 dagen
Kartoneenheid : 1
Minimum afname : 1
EAN : 5413444100161
Familie : Zuivel
Categorie : Kazen
Subcategorie : Koemelk

Productbeschrijving

Le Pain met daslook is een variatie op de klassieke versie en is gebaseerd op de traditie van abdijkazen. Het wordt gemaakt van gepasteuriseerde biologische melk van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Om het zijn karakteristieke smaak te geven, wordt er Berenknoflook aan toegevoegd. De korst is het resultaat van een evenwicht tussen natuurlijke rijpingsbacteriën en schimmels. De korst is het resultaat van het herhaaldelijk wassen met zout water tijdens de rijpingsperiode van 4 weken op planken van sparrenhout. De smaak is karakteristiek voor een trappistenkaas, met een vleugje knoflook. De textuur is gemarmerd met wilde knoflook. Hij is gemakkelijk te snijden en kan in blokjes worden geserveerd als aperitief, gesneden met brood of zelfs als raclettekaas.


Ingrediënten
Gethermiseerde volle koemelk, zout, gehakte wilde knoflookbladeren (2%), melkfermenten (MELK), dierlijk stremsel

Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :

16 andere producten in dezelfde categorie:

koemelk
Camembert van rauwe melk (250 gr)
Deze Camembert is gemaakt van rauwe biologische koemelk die streng geselecteerd is bij producenten in de Normandische bocage en biedt een scala aan...

(REF : 26100)

koemelk
Gouda met komijn (+/- 4,5 kg)

(REF : 26391)

koemelk
Tommette de Yenne met rauwe melk (+/- 850 gr)
Biologische Tommette de Yenne is een zachte, geurige, ongekookte geperste kaas gemaakt van volle melk. De kaas rijpt zes weken in traditionele...

(REF : 22501)

koemelk
Herve AOP (100 gr)

(REF : 21419)

koemelk
Lactosevrije mozzarella (100 gr)
De lactosevrije mozzarellabolletjes van Züger Frischkäse, gemaakt van gepasteuriseerde koemelk, zijn lichtzoet en zacht en ideaal voor smakelijke...

(REF : 30170)

koemelk
Brie met truffel (+/- 1,5 kg)
Een romige, huisgemaakte Brie met een subtiele truffelsmaak.

(REF : 22011)

koemelk
Herve AOP (200 gr)

(REF : 214191)

koemelk
Le Petit Lathuy (300 gr)
Le Petit Lathuy est un fromage bio à pâte molle fabriqué à partir de lait cru de vache uniquement, de la forme de petite roue de 12 cm de diamètre,...

(REF : 20303)

koemelk
Comté Cave Juraflore porties (200 gr)
Comté is een geperste, gekookte kaas gemaakt van rauwe koemelk en geproduceerd in de Franche-Comté. Hij rijpt minstens 6 maanden in de beroemde...

(REF : 23902)

koemelk
Geraspt emmental (200 gr)
Emmental Valmartin komt oorspronkelijk uit Beieren en wordt geproduceerd in hun eigen kaasmakerij met melk van hun eigen weilanden: de sleutel tot...

(REF : 21830)

koemelk
PRECO - Verse kaas fijne kruiden - Maquée de Manhay (5 kg)
Gepasteuriseerde volvette fromage blanc met 30% vet in de droge stof, gegarneerd met stukjes ui en bieslook

(REF : 20336)

koemelk
Gouda met wilde knoflook (+/- 4kg)

(REF : 20021)

koemelk
Gesneden lactosevrije Emmentaler kaas (150 g)
Danatel's Emmental halfharde kaas is gemaakt van biologische koemelk. Hij bevat geen lactose en is licht verteerbaar. Ontdek hier de gesneden versie.

(REF : 71908)

koemelk
Gouda met komijn in sneetjes (150gr)

(REF : 20007)

koemelk
Parmezaan Reggiano Krullen (80 gr)
Parmigiano Reggiano DOP BIO in schaafsel is een harde kaas gemaakt van rauwe melk uit de regio's Parma, Reggio Emilia, Modena, Bologna en Mantua in...

(REF : 26004)

koemelk
Charmeux rouge koe ( +/- 3.5kg)

(REF : 20029)