Charmeux drie pepers (+/- 3.5kg)
Ingrediënten
MELK, stremsel, fermenten, zout, peper mix
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
koemelk
Mini Mont d'Or BOB (480 gr)
De wens van 2 producenten, Pernet Fabrice en Bongay Nicolas, om biologische melkproducenten met een BOB te worden, leidde tot de mogelijkheid om...
koemelk
Le Calendroz (+/- 330 gr)
Deze zachte kaas van koemelk van het camembert-type rijpt ongeveer 3 weken in onze kelders. De naam komt van de samentrekking van “Calendos”, het...
koemelk
Le Picoleur (300 gr)
Deze romige kaas van koemelk rijpt tussen de 12 en 15 dagen. De naam komt van het epicuristische karakter van Daniel, oprichter en...
koemelk
Comté Cave Juraflore porties (200 gr)
Comté is een geperste, gekookte kaas gemaakt van rauwe koemelk en geproduceerd in de Franche-Comté. Hij rijpt minstens 6 maanden in de beroemde...
koemelk
Ricotta van Berloumi (250 gr)
Ricotta van Berloumi is een echte ricotta boordevol gezonde wei-eiwitten. Het wordt uitsluitend gemaakt van de zoete kaaswei die overblijft nadat...
koemelk
Mamé Vî Bleu (+/- 450 gr)
Deze zachte, blauwgeaderde koeienkaas rijpt tussen de 4 en 6 weken in een kelder. De naam komt van Mamé = vriendelijk en Vi Bleu = het oude blauw....
koemelk
Gorgonzola AOP 1/8e wiel (+/- 1,5 kg)
Biologische Gorgonzola AOP met een rijping van minimum 50 dagen, geproduceerd door het Italiaanse huis Igor. De zachte, romige structuur en...
koemelk
Brillat Savarin gerijpt (200 gr)
Brillat Savarin IGP is een zachte, dubbele roomkaas met een bloomachtige korst. De zuurgraad neemt na verloop van tijd af en maakt plaats voor...
koemelk
Kerrie smeerkaas (150g)
De zoetheid van room gecombineerd met de intensiteit van kerrie! De dikke, romige textuur is ideaal om naar hartenlust mee te smeren, dippen of...