
japanse-en-macrobiotische-prod
SOBA 35% BOEKWEIT NOEDELS - 200 gr(REF : CLSN)
Silken tofu is gemaakt van niet gestremde sojamelk. Hij bevat maar drie ingrediënten: sojabonen van eerste kwaliteit, nigari (magnesiumchloride) en bronwater van Mount Fuji. Silken tofu heeft een gladde textuur en absorbeert de smaak van de andere voedingsmiddelen. Men gebruikt hem in hartige en zoete recepten, bijvoorbeeld om sauzen, quiches en desserts te maken.
(REF : CLSN)
(REF : PCU2)
(REF : PCS)
(REF : JSS6)
(REF : BAK1)
(REF : CLAM21)
(REF : JMN3)
(REF : CLBRN)
(REF : JTM5)
(REF : JPSS)
(REF : CLSH1)
(REF : JSS1)
(REF : TSRM3)
(REF : JSMHR)
(REF : JSIF)
(REF : JSPU5)
Silken tofu is gemaakt van niet gestremde sojamelk. Hij bevat maar drie ingrediënten: sojabonen van eerste kwaliteit, nigari (magnesiumchloride) en bronwater van Mount Fuji. Silken tofu heeft een gladde textuur en absorbeert de smaak van de andere voedingsmiddelen. Men gebruikt hem in hartige en zoete recepten, bijvoorbeeld om sauzen, quiches en desserts te maken.