Shiro miso van Koraallinzen
- 130 gr
Gefermenteerde linzen- en rijstpasta
Ingrediënten
rijst*, koraallinzen* (24%), zout, Koji (Aspergillus Oryzae)*, alcohol (1%)
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
japanse-en-macrobiotische-prod
WITTE RIJSTMISO SHIRO MISO
- 250 gr
Witte miso is een jonge miso van enkel maanden, ook wel hatcho miso genoemd. Witte rijstmiso heeft een romige zachtheid en een licht gezouten...
japanse-en-macrobiotische-prod
GOMASIO VAN DE ZEE
- 1,5 kg
Gomasio (van het Japanse goma(sesam) en shio (zout) is een smaakvolle toevoeging voor allerlei schotels. De sesam en het zout worden lichtjes...
japanse-en-macrobiotische-prod
SKINNY SOBA SOMEN BOEKWEIT TARWE
- 200 gr
De soba noedels zijn gemaakt van een mengeling van boekweitmeel en tarwemeel. Ze hebben een gladde en zachte textuur en een subtiele notensmaak....
japanse-en-macrobiotische-prod
VOLLE SUSHI RIJST
- 500 gr
VVolle Clearspring rijst is perfect om lekkere en voedzame sushis te maken. De rijst is Selenio rijst, een variëteit rijst die verbouwd wordt in de...
japanse-en-macrobiotische-prod
GROENE SOJA DEEGWAREN (HARUSAME)
- 70 gr
Harusame vermicelli van soja, die men in aziatische winkels vindt. Fijn en doorzichtig, gemaakt van zetmeel van mungbonen of groene soja. Zonder...
japanse-en-macrobiotische-prod
PICKLED DAIKON
- 100 gr
Een extreem gezonde en veelzijdige groente en één van de typsiche voedingsmiddellen uit de Japanse keuken. De Clearspring gepekelde daikon wordt op...
japanse-en-macrobiotische-prod
UME PARELS
- 65 gr
Ume parels zijn kleine umeboshi pruim snoepjes op basis van ume concentraat. Ze hebben een lichtzure smaak en bezitten alle voordelen van de...
japanse-en-macrobiotische-prod
MIRIN
- 250 ml
Hoewel de meeste mirin tegenwoordig suiker en conserveermiddelen bevatten, wordt onze rijst van nature gefermenteerd met koji van alleen rijst,...
japanse-en-macrobiotische-prod
SOJAMISO NATTO
- 300 gr
Natto miso is gemaakt van soja, gerstemout en gember. Een heerlijke zoete en hartige mengeling om toe te voegen aan wokschotels, gefrituurde rijst...
japanse-en-macrobiotische-prod
KUZU GRIJS
- 5 kg
Kuzu is het natuurlijk zetmeel gewonnen uit een van de krachtigste planten uit de bergen van Japan. Hij heeft een gladde textuur en een neutrale...
japanse-en-macrobiotische-prod
GOMASIO
- 300 gr
Gomasio (van het Japanse goma(sesam) en shio (zout) is een smaakvolle toevoeging voor allerlei schotels. De sesam en het zout worden lichtjes...
japanse-en-macrobiotische-prod
BRUINE RIJSTMISO ONGEPASTEURISEERD
- 150 gr
Deze heerlijke,licht zoete miso met een evenwichtige smaak zal uw groentebereidingen, sauzen en soepen nog lekkerder maken.Miso is een levend...
japanse-en-macrobiotische-prod
ARROWROOT
- 25 kg
Arrow root (Maranta arundinacea) "pijl wortel" heeft zijn naam te danken aan het traditioneel gebruik van deze plant door de Arawaks. Deze Indianen...
japanse-en-macrobiotische-prod
LOTUS GEMALEN
- 50 gr
Lotuswortelpoeder is zeer rijk aan voedingsstoffen en mineralen. Heel gunstig tegen longaandoeningen en helpt bij het elimineren van slijmen in de...
Gefermenteerde linzen- en rijstpasta