Rogge bevat minder gluten dan tarwe, is rijk aan vitamine B1 en biedt een evenwichtige samenstelling van de aminozuren.Was 150gr rogge in koud water. Rooster 3 minuten in een bodem olijfolie, voeg hierbij 1 1/2 zijn volume aan kokend water. Dek toe en laat 1 uur koken op zacht vuur. Men zou ook enkele kleine stukken groenten kunnen toevoegen tijdens het koken.
Ingrediënten
Demeter rogge
16 andere producten in dezelfde categorie:
granen
ROGGE demeter
- 5 kg
Rogge bevat minder gluten dan tarwe, is rijk aan vitamine B1 en biedt een evenwichtige samenstelling van de aminozuren.Was 150gr rogge in koud...
granen
TARWE demeter
- 25 kg
Tarwe of zachte tarwe, zo koken of fijnmalen om een uitstekende bloem voor brood te verkijgen.
granen
BULGUR
- 750 gr
Bulgur is ontkiemde tarwe die gestoomd, in open lucht gedroogd en fijngestampt wordt. Deze behandeling laat toe dat het zetmeel omgezet wordt in...
granen
RODE QUINOA
- 5 kg
Rode quinoa, een variëteit van quinoa te vinden op de Boliviaanse hoogvlakte, heeft een meer uitgesproken smaak. Bevat dezelfde eigenschappen als...
granen
HAVER demeter
- 500 gr
Haver reguleert de glycemie en ook het cholesterolgehalte in het bloed. Rijk aan eiwitten en vetten heeft haver een gunstige invloed op ons...
granen
SPELT demeter
- 500 gr
Spelt heeft een heerlijke notensmaak. Dit graan heeft uitzonderlijke voedingswaarden: hij is rijk aan eiwitten, mineralen en oligo-elementen...
granen
CARNAROLI RIJST (RISOTTO)
- 25 kg
Carnaroli rijst is de koning der rijst voor risotto, een rijst van uitzonderlijke kwaliteit met grote en sappige korrels.Carnaroli rijst garandeert...
granen
WITTE BASMATI RIJST demeter
- 25 kg
Witte Indische basmatirijst. Een geparfumeerde rijst, uniek en ideaal om met curry op te dienen. Breng 2 koppen water aan de kook. Giet hierin 1...
granen
QUINOA (PERU)
- 5 kg
Quinoa kan op zichzelf de meeste granen en rijst vervangen. Uitstekende bron van magnesium, ijzer en potassium. Quinoa bevat meer eiwitten dan de...
granen
BOEKWEIT
- 5 kg
Zeer licht verteerbaar, glutenvrij. Boekweit is een uitstekende bron van mineralen en vitaminen. Bevat de acht essentiële aminozuren, evenals veel...
granen
HAVER demeter
- 25 kg
Haver reguleert de glycemie en ook het cholesterolgehalte in het bloed. Rijk aan eiwitten en vetten heeft haver een gunstige invloed op ons...
granen
GIERST
- 5 kg
Gierst. Uit Azië en Afrika afkomstig. Dit graan is weinig allergisch, arm aan gluten en rijk an vitamine A. Gierst bevat veel mineralen waaronder...
granen
AMARANT
- 25 kg
Amarant, van oorsprong Latijns-Amerikaans, is verwant aan granen en wordt als zodanig gegeten. Rijk aan eiwitten en glutenvrij.Giet 300gr amaranth...
granen
CARNAROLI RIJST (RISOTTO)
- 5 kg
Carnaroli rijst is de koning der rijst voor risotto, een rijst van uitzonderlijke kwaliteit met grote en sappige korrels. Carnaroli rijst...
granen
EENKOORN demeter
- 500 gr
Kleine spelt wordt in de Haute Provence verbouwd volgens een streng lastenboek. Natuurlijk rijk aan lipiden, protiden en koolhydraten is kleine...
granen
GERST demeter
- 500 gr
Gerst, het eerste graan dat, volgens de geschiedenis, gecultiveerd werd en dat zich snel aanpast aan de verschillende klimatologische...
‹ ›
Rogge bevat minder gluten dan tarwe, is rijk aan vitamine B1 en biedt een evenwichtige samenstelling van de aminozuren.Was 150gr rogge in koud water. Rooster 3 minuten in een bodem olijfolie, voeg hierbij 1 1/2 zijn volume aan kokend water. Dek toe en laat 1 uur koken op zacht vuur. Men zou ook enkele kleine stukken groenten kunnen toevoegen tijdens het koken.