Kasha is geroosterde boekweit. Boekweit is het graan van de Oosteuropese landen, krachtig mineraliserend. Bevat wondhelende rutine en wordt gebruikt als geneesmiddel na radioactieve straling. RECEPT:In een kookpot 1 kop Kasha doen, hierbij 1,5x zijn volume aan kokend water doen met 1 blokje plantaardige bouillon en het groen van een halve prei doen, fijngesneden en even aangestoofd in 1 soeplepel zonnebloemolie. De kookpot toedekken en laten zwellen gedurende 15 minuten op zeer zacht vuur.
Kasha is geroosterde boekweit. Boekweit is het graan van de Oosteuropese landen, krachtig mineraliserend. Bevat wondhelende rutine en wordt gebruikt als geneesmiddel na radioactieve straling. RECEPT:In een kookpot 1 kop Kasha doen, hierbij 1,5x zijn volume aan kokend water doen met 1 blokje plantaardige bouillon en het groen van een halve prei doen, fijngesneden en even aangestoofd in 1 soeplepel zonnebloemolie. De kookpot toedekken en laten zwellen gedurende 15 minuten op zeer zacht vuur.