Spelt heeft een heerlijke notensmaak. Dit graan heeft uitzonderlijke voedingswaarden: hij is rijk aan eiwitten, mineralen en oligo-elementen (magnesium, zinc, ijzer en koper), en bevat ook lysine, een essentieel aminozuur.Een nacht laten weken in koud water. Afgieten en koken in 1,5 keer zijn volume water gedurende 30 minuten op zacht vuur. Op smaak brengen met olie, zout en vers gehakte kruiden.
Ingrediënten
Demeter spelt
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
granen
RODE QUINOA
- 5 kg
Rode quinoa, een variëteit van quinoa te vinden op de Boliviaanse hoogvlakte, heeft een meer uitgesproken smaak. Bevat dezelfde eigenschappen als...
granen
EENKOORN demeter
- 5 kg
Kleine spelt wordt in de Haute Provence verbouwd volgens een streng lastenboek. Natuurlijk rijk aan lipiden, protiden en koolhydraten is kleine...
granen
VOLLE BASMATI RIJST demeter
- 5 kg
Basmatirijst komt oorspronkelijk uit Pendjab, een streek in het noorden van Indië. Eén kop rijst in het dubbele volume water koken gedurende 1...
granen
TARWE demeter
- 5 kg
Tarwe of zachte tarwe, zo koken of fijnmalen om een uitstekende bloem voor brood te verkijgen.
granen
EENKOORN demeter
- 500 gr
Kleine spelt wordt in de Haute Provence verbouwd volgens een streng lastenboek. Natuurlijk rijk aan lipiden, protiden en koolhydraten is kleine...
granen
RODE QUINOA
- 25 kg
Rode quinoa, een variëteit van quinoa, te vinden op de Boliviaanse hoogvlakte, heeft een meer uitgesproken smaak. Bevat dezelfde eigenschappen als...
granen
SORGHUM
- 25 kg
Sorgo wordt gegeten zoals rijst of verwerkt tot meel.Ook lekker gepoft zoals pop-corn.Het is het 5e meest gebruikte graan ter wereld, na maïs,...
granen
WILDE RIJST CANADA
- 25 kg
Wilde rijst groeit aan de oppervlakte van de meren van Canada. Dit type gras met een hazelnotensmaak behoort tot de traditionele keuken van de...
granen
WITTE BASMATI RIJST
- 5 kg
Witte basmatirijst uit Pakistan. Een geparfumeerde rijst, uniek en ideaal om met curry op te dienen. Breng 2 koppen water aan de kook. Giet hierin...
granen
KASHA "GEROOSTERDE BOEKWEIT"
- 5 kg
Kasha is geroosterde boekweit, lekker om zo te eten of gemengd in yoghurt of muesli of bij de warme maaltijd ter vervanging van andere granen....
granen
BULGUR
- 5 kg
Bulgur is ontkiemde tarwe die gestoomd, in open lucht gedroogd en fijngestampt wordt. Deze behandeling laat toe dat het zetmeel omgezet wordt in...
granen
VOLLE LANGE RIJST
- 5 kg
Volle lange rijst uit Italië. Rijk aan mineralen en oligo-elementen (magnesium, selenium, mangaan, fosfor, zink, ijzer en koper), vitaminen van de...
granen
SPELT demeter
- 25 kg
Spelt heeft een heerlijke notensmaak. Dit graan heeft uitzonderlijke voedingswaarden: hij is rijk aan eiwitten, mineralen en oligo-elementen...
granen
PARELGERST demeter
- 500 gr
Gerst, het eerste graan dat, volgens de geschiedenis, gecultiveerd werd en dat zich snel aanpast aan de verschillende klimatologische...
granen
ROGGE demeter
- 5 kg
Rogge bevat minder gluten dan tarwe, is rijk aan vitamine B1 en biedt een evenwichtige samenstelling van de aminozuren.Was 150gr rogge in koud...
granen
BOEKWEIT GEPELD
- 25 kg
Traditioneel wordt boekweit in Oost Europa en Azië gegeten. Met zijn smaak van hazelnoot is boekweit zeer voedzaam. Hij is rijk aan eiwitten, aan...
Spelt heeft een heerlijke notensmaak. Dit graan heeft uitzonderlijke voedingswaarden: hij is rijk aan eiwitten, mineralen en oligo-elementen (magnesium, zinc, ijzer en koper), en bevat ook lysine, een essentieel aminozuur.Een nacht laten weken in koud water. Afgieten en koken in 1,5 keer zijn volume water gedurende 30 minuten op zacht vuur. Op smaak brengen met olie, zout en vers gehakte kruiden.