FLAGEOLET BONEN demeter - 25 kg

Ja Ja
Productinformatie
Referentie : DMF3
Merk : VAJRA
Kartoneenheid : 1
Minimum afname : 1
EAN : 5407003515428
Familie : Droge producten (Vajra)
Categorie : Peulvruchten
Subcategorie : Bonen

Productbeschrijving

Flageoletbonen bevatten eiwitten, vezels en vitaminen en meervoudige koolhydraten. Ze zijn vooral gekend in Frankrijk en behouden na het koken hun mooie,groene kleur en stevige textuur.RECEPT:Week 250gr flageolets gedurende een nacht in water, giet af en bedek met 1,5 liter koud water, voeg hierbij een handvol Provencaalse kruiden, breng aan de kook en laat dan op zacht vuur gedurende 2u30 koken, in een gesloten kookpot. Voeg zout toe aan het eind van de kooktijd. Indien nodig, kokend water toevoegen tijdens het koken. Heerlijk wanneer afgekoeld, om te mengen met salades.


Ingrediënten
flageolet bonen van Franse oorsprong, demeter kwaliteit

Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :

14 andere producten in dezelfde categorie:

bonen
AZUKIBONEN - 500 gr
Azukibonen worden met granen of groenten bereid, gebruikt in salades, soepen, purees, of in dessert. Deze kleine rode harde boon wordt veel...

(REF : AB4)

bonen
JAPANSE AZUKI HOKKAIDO BONEN - 5 kg
Dankzij de vruchtbare vulkanische aarde van het eiland Hokkaido zijn de azuki bonen afkomstig van deze streek groter, zoeter en beter dan de andere...

(REF : AZJ2)

bonen
ZWARTE BONEN HOKKAIDO - 30 kg
Zwarte bonen van Japan zijn eigenlijk zwarte en felle sojabonen. Ze groeien in de vruchtbare en vulkanische grond van het eiland Hokkaido en zijn...

(REF : HNJ3)

bonen
ZWARTE BONEN HOKKAIDO - 500 gr
Zwarte bonen van Japan zijn eigenlijk zwarte en felle sojabonen. Ze groeien in de vruchtbare en vulkanische grond van het eiland Hokkaido en zijn...

(REF : HNJ4)

bonen
AZUKIBONEN - 25 kg
Azukibonen worden met granen of groenten bereid, gebruikt in salades, soepen, purees, of in dessert. Deze kleine rode harde boon wordt veel...

(REF : AB3)

bonen
RODE NIERBONEN - 25 kg
Rode nierbonen maken deel uit van de traditionele voeding van talrijke mensen doorheen de wereld. Ze hebben hun naam te danken aan hun vorm en zijn...

(REF : HR3)

bonen
JAPANSE AZUKI HOKKAIDO BONEN - 30 kg
Dankzij de vruchtbare vulkanische aarde van het eiland Hokkaido zijn de azuki bonen afkomstig van deze streek groter, zoeter en beter dan de andere...

(REF : AZJ3)

bonen
RODE NIERBONEN - 5 kg
Rode nierbonen maken deel uit van de traditionele voeding van talrijke mensen doorheen de wereld. Ze hebben hun naam te danken aan hun vorm en zijn...

(REF : HR2)

bonen
ZWARTE BONEN - 500 gr
Zwarte bonen worden weinig gebruikt in onze streken, maar vormen het basisvoeding in Mexico en Brazilië. Ze bezitten een zachte smaak en zijn zeer...

(REF : HN4)

bonen
JAPANSE AZUKI HOKKAIDO BONEN - 500 gr
Dankzij de vruchtbare vulkanische aarde van het eiland Hokkaido zijn de azuki bonen afkomstig van deze streek groter, zoeter en beter dan de andere...

(REF : AZJ4)

bonen
ZWARTE BONEN - 5 kg
Zwarte bonen worden weinig gebruikt in onze streken, maar vormen het basisvoeding in Mexico en Brazilië. Ze bezitten een zachte smaak en zijn zeer...

(REF : HN2)

bonen
ZWARTE BONEN - 25 kg
Zwarte bonen worden weinig gebruikt in onze streken, maar vormen het basisvoeding in Mexico en Brazilië. Ze bezitten een zachte smaak en zijn zeer...

(REF : HN3)

bonen
ZWARTE BONEN HOKKAIDO - 5 kg
Zwarte bonen van Japan zijn eigenlijk zwarte en felle sojabonen. Ze groeien in de vruchtbare en vulkanische grond van het eiland Hokkaido en zijn...

(REF : HNJ2)

bonen
AZUKIBONEN - 5 kg
Azukibonen worden met granen of groenten bereid, gebruikt in salades, soepen, purees, of in een dessert. Deze kleine rode harde boon wordt veel...

(REF : AB2)