RODE NIERBONEN - 5 kg

Ja
Productinformatie
Referentie : HR2
Merk : ORIGAMI
Kartoneenheid : 1
Minimum afname : 1
EAN : 5425006841535
Familie : Droge producten (Vajra)
Categorie : Peulvruchten
Subcategorie : Bonen

Productbeschrijving

Rode nierbonen maken deel uit van de traditionele voeding van talrijke mensen doorheen de wereld. Ze hebben hun naam te danken aan hun vorm en zijn een belangrijke bron van plantaardige eiwitten en voedingsvezels en hebben een hoog potassiumgehalte. Ze zijn geliefd bij vegetariërs en behouden hun stevigheid na het koken. Lekker in salades, soepen, chili, pasta's en stoofschotels.RECEPT:Week 250gr bonen gedurende een nacht. Afgieten en overgieten met 3x hun volume aan koud water, koken op klein vuur gedurende 2u. Snijd 1 ui, 2 tomaten, 1 knoflookteentje en stoof dit in een beetje olijfolie. Wanneer de groenten gaar gestoofd zijn, de geweekte rode bonen en hun kookvocht toevoegen, paprika en zout toevoegen en nog 1/2u koken. Met gehakte peterselie bestrooien.


Ingrediënten
rode nierbonen

Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :

14 andere producten in dezelfde categorie:

bonen
ZWARTE BONEN HOKKAIDO - 5 kg
Zwarte bonen van Japan zijn eigenlijk zwarte en felle sojabonen. Ze groeien in de vruchtbare en vulkanische grond van het eiland Hokkaido en zijn...

(REF : HNJ2)

bonen
FLAGEOLET BONEN demeter - 25 kg
Flageoletbonen bevatten eiwitten, vezels en vitaminen en meervoudige koolhydraten. Ze zijn vooral gekend in Frankrijk en behouden na het koken hun...

(REF : DMF3)

bonen
JAPANSE AZUKI HOKKAIDO BONEN - 500 gr
Dankzij de vruchtbare vulkanische aarde van het eiland Hokkaido zijn de azuki bonen afkomstig van deze streek groter, zoeter en beter dan de andere...

(REF : AZJ4)

bonen
ZWARTE BONEN - 5 kg
Zwarte bonen worden weinig gebruikt in onze streken, maar vormen het basisvoeding in Mexico en Brazilië. Ze bezitten een zachte smaak en zijn zeer...

(REF : HN2)

bonen
JAPANSE AZUKI HOKKAIDO BONEN - 30 kg
Dankzij de vruchtbare vulkanische aarde van het eiland Hokkaido zijn de azuki bonen afkomstig van deze streek groter, zoeter en beter dan de andere...

(REF : AZJ3)

bonen
JAPANSE AZUKI HOKKAIDO BONEN - 5 kg
Dankzij de vruchtbare vulkanische aarde van het eiland Hokkaido zijn de azuki bonen afkomstig van deze streek groter, zoeter en beter dan de andere...

(REF : AZJ2)

bonen
ZWARTE BONEN - 25 kg
Zwarte bonen worden weinig gebruikt in onze streken, maar vormen het basisvoeding in Mexico en Brazilië. Ze bezitten een zachte smaak en zijn zeer...

(REF : HN3)

bonen
ZWARTE BONEN - 500 gr
Zwarte bonen worden weinig gebruikt in onze streken, maar vormen het basisvoeding in Mexico en Brazilië. Ze bezitten een zachte smaak en zijn zeer...

(REF : HN4)

bonen
AZUKIBONEN - 5 kg
Azukibonen worden met granen of groenten bereid, gebruikt in salades, soepen, purees, of in een dessert. Deze kleine rode harde boon wordt veel...

(REF : AB2)

bonen
AZUKIBONEN - 500 gr
Azukibonen worden met granen of groenten bereid, gebruikt in salades, soepen, purees, of in dessert. Deze kleine rode harde boon wordt veel...

(REF : AB4)

bonen
ZWARTE BONEN HOKKAIDO - 500 gr
Zwarte bonen van Japan zijn eigenlijk zwarte en felle sojabonen. Ze groeien in de vruchtbare en vulkanische grond van het eiland Hokkaido en zijn...

(REF : HNJ4)

bonen
AZUKIBONEN - 25 kg
Azukibonen worden met granen of groenten bereid, gebruikt in salades, soepen, purees, of in dessert. Deze kleine rode harde boon wordt veel...

(REF : AB3)

bonen
RODE NIERBONEN - 25 kg
Rode nierbonen maken deel uit van de traditionele voeding van talrijke mensen doorheen de wereld. Ze hebben hun naam te danken aan hun vorm en zijn...

(REF : HR3)

bonen
ZWARTE BONEN HOKKAIDO - 30 kg
Zwarte bonen van Japan zijn eigenlijk zwarte en felle sojabonen. Ze groeien in de vruchtbare en vulkanische grond van het eiland Hokkaido en zijn...

(REF : HNJ3)