JAPANSE AZUKI HOKKAIDO BONEN - 30 kg

Productinformatie
Referentie : AZJ3
Merk : VAJRA
Kartoneenheid : 1
Minimum afname : 1
EAN : 5407003510058
Familie : Droge producten (Vajra)
Categorie : Peulvruchten
Subcategorie : Bonen

Productbeschrijving

Dankzij de vruchtbare vulkanische aarde van het eiland Hokkaido zijn de azuki bonen afkomstig van deze streek groter, zoeter en beter dan de andere azuki bonen. Ze zijn rijk aan fosfor, potassium, ijzer en calcium. RECEPT:Laat 250gr gewassen azukibonen een nacht weken in water. Afgieten en koken in 2 maal het volume water gedurende 1 uur, op klein vuur. Voeg zout toe op het eind van de kooktijd. Voeg indien nodig kokend water toe na 30-45'. Breng op smaak met verse kruiden en een beetje geroosterde seamolie. Voor nog meer voedingsstoffen een stukje kombu zeewier toevoegen tijdens het koken.


Ingrediënten
japanse hokkaido azukibonen

Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :

14 andere producten in dezelfde categorie:

bonen
ZWARTE BONEN - 500 gr
Zwarte bonen worden weinig gebruikt in onze streken, maar vormen het basisvoeding in Mexico en Brazilië. Ze bezitten een zachte smaak en zijn zeer...

(REF : HN4)

bonen
AZUKIBONEN - 500 gr
Azukibonen worden met granen of groenten bereid, gebruikt in salades, soepen, purees, of in dessert. Deze kleine rode harde boon wordt veel...

(REF : AB4)

bonen
AZUKIBONEN - 25 kg
Azukibonen worden met granen of groenten bereid, gebruikt in salades, soepen, purees, of in dessert. Deze kleine rode harde boon wordt veel...

(REF : AB3)

bonen
ZWARTE BONEN HOKKAIDO - 500 gr
Zwarte bonen van Japan zijn eigenlijk zwarte en felle sojabonen. Ze groeien in de vruchtbare en vulkanische grond van het eiland Hokkaido en zijn...

(REF : HNJ4)

bonen
FLAGEOLET BONEN demeter - 25 kg
Flageoletbonen bevatten eiwitten, vezels en vitaminen en meervoudige koolhydraten. Ze zijn vooral gekend in Frankrijk en behouden na het koken hun...

(REF : DMF3)

bonen
ZWARTE BONEN - 25 kg
Zwarte bonen worden weinig gebruikt in onze streken, maar vormen het basisvoeding in Mexico en Brazilië. Ze bezitten een zachte smaak en zijn zeer...

(REF : HN3)

bonen
AZUKIBONEN - 5 kg
Azukibonen worden met granen of groenten bereid, gebruikt in salades, soepen, purees, of in een dessert. Deze kleine rode harde boon wordt veel...

(REF : AB2)

bonen
JAPANSE AZUKI HOKKAIDO BONEN - 5 kg
Dankzij de vruchtbare vulkanische aarde van het eiland Hokkaido zijn de azuki bonen afkomstig van deze streek groter, zoeter en beter dan de andere...

(REF : AZJ2)

bonen
ZWARTE BONEN HOKKAIDO - 5 kg
Zwarte bonen van Japan zijn eigenlijk zwarte en felle sojabonen. Ze groeien in de vruchtbare en vulkanische grond van het eiland Hokkaido en zijn...

(REF : HNJ2)

bonen
ZWARTE BONEN HOKKAIDO - 30 kg
Zwarte bonen van Japan zijn eigenlijk zwarte en felle sojabonen. Ze groeien in de vruchtbare en vulkanische grond van het eiland Hokkaido en zijn...

(REF : HNJ3)

bonen
ZWARTE BONEN - 5 kg
Zwarte bonen worden weinig gebruikt in onze streken, maar vormen het basisvoeding in Mexico en Brazilië. Ze bezitten een zachte smaak en zijn zeer...

(REF : HN2)

bonen
JAPANSE AZUKI HOKKAIDO BONEN - 500 gr
Dankzij de vruchtbare vulkanische aarde van het eiland Hokkaido zijn de azuki bonen afkomstig van deze streek groter, zoeter en beter dan de andere...

(REF : AZJ4)

bonen
RODE NIERBONEN - 25 kg
Rode nierbonen maken deel uit van de traditionele voeding van talrijke mensen doorheen de wereld. Ze hebben hun naam te danken aan hun vorm en zijn...

(REF : HR3)

bonen
RODE NIERBONEN - 5 kg
Rode nierbonen maken deel uit van de traditionele voeding van talrijke mensen doorheen de wereld. Ze hebben hun naam te danken aan hun vorm en zijn...

(REF : HR2)