Witte lente-ui of bosui heeft een zachte, frisse smaak. Lekker rauw of kort gebakken, in salades, wokgerechten of als afwerking. Zowel het witte als het groene deel is eetbaar. Veelzijdig en smaakvol.
(REF : 1942)
(REF : 1605)
(REF : 1718)
(REF : 1369)
(REF : 1449)
(REF : 1602)
(REF : 1373)
(REF : 1403)
(REF : 1370)
(REF : 1949)
(REF : 1911)
(REF : 1910)
(REF : 1371)
(REF : 1372)
(REF : 1313)
(REF : 1499)
Witte lente-ui of bosui heeft een zachte, frisse smaak. Lekker rauw of kort gebakken, in salades, wokgerechten of als afwerking. Zowel het witte als het groene deel is eetbaar. Veelzijdig en smaakvol.