Dulse - zeewieren (100 gr) - cat. 2 (Frankrijk)
Dulse is een rood zeewier dat met de hand wordt geoogst aan de Bretonse kust en hier in zout wordt bewaard om de versheid te behouden. Het heeft een zachte, licht rokerige en zilte smaak met een malse textuur. Na spoelen en uitlekken kan het rauw in salades of warm in gerechten zoals pasta, rijst of omelet. Rijk aan eiwitten, vezels, ijzer en mineralen.
(REF : 1933)
(REF : 1602)
(REF : 1922)
(REF : 1499)
(REF : 1605)
(REF : 1371)
(REF : 1949)
(REF : 1718)
(REF : 1313)
(REF : 1915)
(REF : 1942)
(REF : 1910)
(REF : 1372)
(REF : 1323)
(REF : 1370)
(REF : 1934)
Dulse is een rood zeewier dat met de hand wordt geoogst aan de Bretonse kust en hier in zout wordt bewaard om de versheid te behouden. Het heeft een zachte, licht rokerige en zilte smaak met een malse textuur. Na spoelen en uitlekken kan het rauw in salades of warm in gerechten zoals pasta, rijst of omelet. Rijk aan eiwitten, vezels, ijzer en mineralen.