aromakruiden
Zeeboon - zeewieren (100 gr) - cat. 2 (Frankrijk)(REF : 1372)
Zeewiersla is een groene alg met dunne, soepele bladeren en een levendige kleur. In zout bewaard blijft ze lang vers en voedzaam. Na spoelen kun je haar rauw gebruiken in salades of op het einde toevoegen aan warme gerechten zoals omelet, pasta, rijst of groenten. Ze geeft een lichte zilte toets en een frisse groene kleur aan je bord.
(REF : 1372)
(REF : 1499)
(REF : 1371)
(REF : 1942)
(REF : 1449)
(REF : 1323)
(REF : 1506)
(REF : 1949)
(REF : 1370)
(REF : 1934)
(REF : 1403)
(REF : 1602)
(REF : 1718)
(REF : 1911)
(REF : 1373)
(REF : 1369)
Zeewiersla is een groene alg met dunne, soepele bladeren en een levendige kleur. In zout bewaard blijft ze lang vers en voedzaam. Na spoelen kun je haar rauw gebruiken in salades of op het einde toevoegen aan warme gerechten zoals omelet, pasta, rijst of groenten. Ze geeft een lichte zilte toets en een frisse groene kleur aan je bord.