aromakruiden
Gember (5 kg) - cat. 2 (Peru)(REF : 1449)
Het zeeboontje is een dunne, langwerpige bruine alg met een licht knapperige textuur na bereiding. In zout bewaard, moet het eerst gespoeld en geweekt worden. Daarna is het heerlijk in roerbakgerechten, warme groentemengelingen of gestoomd. De zilte smaak doet denken aan sperziebonen, maar dan met een maritiem accent.
(REF : 1449)
(REF : 1371)
(REF : 1403)
(REF : 1499)
(REF : 1323)
(REF : 1910)
(REF : 1911)
(REF : 1373)
(REF : 1602)
(REF : 1922)
(REF : 1933)
(REF : 1313)
(REF : 1506)
(REF : 1934)
(REF : 1369)
(REF : 1949)
Het zeeboontje is een dunne, langwerpige bruine alg met een licht knapperige textuur na bereiding. In zout bewaard, moet het eerst gespoeld en geweekt worden. Daarna is het heerlijk in roerbakgerechten, warme groentemengelingen of gestoomd. De zilte smaak doet denken aan sperziebonen, maar dan met een maritiem accent.