Sushi Nori zeewier: licht geroosterde vellen nori, klaar voor sushi, maki of onigiri. Nori is rijk aan vitamine A en B1, calcium, magnesium, ijzer en zink. Men kan ook nori versnipperen op salades, soepen of noedels. Daar wordt het voornamelijk gebruikt om het gestoomde rijst van de maki-sushi (sushirollen) en van de onigiri (rijstbolletjes) in te wikkelen.
Ingrediënten
Nori (Porphyra tenera)
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
16 andere producten in dezelfde categorie:
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
SHIITAKE
- 20 gr
Gedroogde shiitake champignon. In soepen of stoofschotels te gebruiken.Deze champignon bezit vele goede eigenschappen voor uw gezondheid. Hij bevat...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
ZEEBOONTJES SPAGHETTI
- 35 gr
Een lang zeewier, bron van kalium en vitamine C. Kan gekookt of gefrituurd worden. Heeft een vlezige structuur.
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
WAKAME
- 30 gr
Wakame, Undaria pinnatifida, is een zeewier van de kelp familie. Dit zeewier heeft een heel fijne textuur en een zachte en licht gejodeerde...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
HOORN DES OVERVLOED
- 20 gr
Hoorn van Overvloed is één van de meest gesmaakte eetbare champignons uit de europese bossen.
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
CEPES GESNEDEN
- 20 gr
Meest bekend en best verspreid, groeit in bossen na overvloedige regens, volgend op hete en droge zomers.
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
PARIJSE CHAMPIGNONS
- 25 gr
De traditionele paddenstoel, rehydrateer 30min en gebruik in omeletten, soepen, sauzen ...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
SALADE N3 ZEEBOONTJES
- 200 gr
Een knapperige zeewier salade met een mix van groenten; Samengesteld uit zeebonen, wortels, rode pepers en sjalotten.Eenvoudig en snel, deze salade...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
GREEN NORI SPRINKLE
- 20 gr
Heerlijke gebruiksklare zeegroentensnippers om over pasta, noedels, soepen, salades, rijst en pizzas te strooien. Men kan ze ook aan sauzen en...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
DULSE VLOKKEN
- 35 gr
Zeewier Dulse in vlokjes: met een mooie paarse kleur is dit zeewier rijk aan vitamines A, B5, B6, B12, aan zink, ijzer, magnesium, potassium en...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
DULSE ATLANTISCH
- 25 gr
De dulse laten weken in vers water gedurende 10 minuten. Wassen; uitlekken en vervolgens versnijden om aan salades of soepen toe te voegen.
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
AGAR AGAR VLOKKEN ATLANTISCH
- 30 gr
De agarvlokken van Clearspring, "kanten" in het Japans, bieden een hoogwaardig vegetarisch alternatief voor gelatine voor het maken van desserts,...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
GEDROOGDE JACKFRUIT
- 60 gr
In Azië is het gebruik van jackfruit erg populair: als het nog groen is, dus niet volgroeid, wordt het gegeten als groente. Zijn originaliteit ligt...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
AGAR AGAR POEDER
- 140 gr
Agar agar is, net als gelatine, een geleermiddel. Het is een plantaardig product gemaakt van algen. De bereidingswijze is anders dan die van...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
SUSHI NORI 50 VEL
- 125 gr
Sushi Nori zeewier: dit zeewier heeft een paarse kleur en subtiel aroma en is rijk aan vitamine A, calcium, magnesium, ijzer en zink. Ook rijk aan...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
HIJIKI **vervangt JAH4**
- 50 gr
Hiziki met zijn zwarte kleur en rijke smaak, contrasteert mooi met gele, oranje en groene tinten van ander voedsel en combineert goed met groenten...
Sushi Nori zeewier: licht geroosterde vellen nori, klaar voor sushi, maki of onigiri. Nori is rijk aan vitamine A en B1, calcium, magnesium, ijzer en zink. Men kan ook nori versnipperen op salades, soepen of noedels. Daar wordt het voornamelijk gebruikt om het gestoomde rijst van de maki-sushi (sushirollen) en van de onigiri (rijstbolletjes) in te wikkelen.