ZEESLA ATLANTISCH
- 25 gr
Zeesla is een mengeling van kleurige zeewieren, met zoete en verfijnde smaak. Klaar voor gebruik - simpel mengen met salades, in soepen en andere hartige bereidingen.
Ingrediënten
gedroogde zeewieren: dulse (palmaria palmata), zeesla (ulva lactuca), nori (porphyra tenera)
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
ZEEBOONTJES NATUUR
- 160 gr
Geoogst op de Atlantische kusten. Zeewierbereiding om als groente te gebruiken. Met zachte textuur, zeer voedzaam vanwege zijn ijzer en...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
SUSHI NORI BLAD
- 17 gr
Sushi Nori zeewier: licht geroosterde vellen nori, klaar voor sushi, maki of onigiri. Nori is rijk aan vitamine A en B1, calcium, magnesium, ijzer...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
WAKAME INSTANT VLOKKEN
- 25 gr
Wakame zeewier is een groot geteeld zeewier dat zeer gewaardeerd is door Japanners. Het heeft een bruin-groene kleur en een zachte jodium smaak....
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
AGAR AGAR POEDER
- 140 gr
Agar agar is, net als gelatine, een geleermiddel. Het is een plantaardig product gemaakt van algen. De bereidingswijze is anders dan die van...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
HOORN DES OVERVLOED
- 20 gr
Hoorn van Overvloed is één van de meest gesmaakte eetbare champignons uit de europese bossen.
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
PARIJSE CHAMPIGNONS
- 25 gr
De traditionele paddenstoel, rehydrateer 30min en gebruik in omeletten, soepen, sauzen ...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
ZEESLA (wild) VLOKKEN
- 30 gr
Zeewier Zeesla bevat eiwitten in overvloed, de vitamines A, B12 en foliumzuur, 26 maal meer ijzer dan spinazie en 7 maal meer calcium dan melk....
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
KOMBU ROYAL
- 20 gr
Kombu zeewier: rijk aan ijzer (5 keer meer dan spinazie), calcium (8 keer meer dan melk), kalium en jodium. Vitamine A, B2, B6, B12.Soms verschijnt...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
DULSE VLOKKEN
- 35 gr
Zeewier Dulse in vlokjes: met een mooie paarse kleur is dit zeewier rijk aan vitamines A, B5, B6, B12, aan zink, ijzer, magnesium, potassium en...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
MORILLEN
- 15 gr
Morieljes kunnen worden gemalen om verschillende schotels op smaak te brengen of herbevochtigd in een kookvloeistof
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
KOMBU JAPAN
- 40 gr
Kombu is een Japanse kelp variëteit. Clearspring wilde kombu wordt in het koud water van eiland Hokkaido verzameld. Het bevat natuurlijk...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
ZWARTE GEPELDE KNOFLOOKTEENTJES
- 70 gr
Biologische en natuurlijke zwarte knoflook van de boerderij, gesorteerd en gepeld voor genereuze en zachte teentjes.Het sublimeert zowel gezoute...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
DULSE ATLANTISCH
- 25 gr
De dulse laten weken in vers water gedurende 10 minuten. Wassen; uitlekken en vervolgens versnijden om aan salades of soepen toe te voegen.
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
AGAR AGAR VLOKKEN ATLANTISCH
- 30 gr
De agarvlokken van Clearspring, "kanten" in het Japans, bieden een hoogwaardig vegetarisch alternatief voor gelatine voor het maken van desserts,...
‹ ›
Zeesla is een mengeling van kleurige zeewieren, met zoete en verfijnde smaak. Klaar voor gebruik - simpel mengen met salades, in soepen en andere hartige bereidingen.