Deze heerlijke, knapperige vulling is een essentieel onderdeel van de Indonesische keuken. Gebakken in zonnebloemolie passen deze uien perfect bij pittige Indonesische rijst!
Ingrediënten
uitjes 85%, zonnebloemolie
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
SEA VEGETABLE SALAD
- 25 gr
JJapanse zeewiermengeling. Heerlijk om te bereiden in lauw water laten weken gedurende 10 minuten, het zeewier zwelt enorm. Dan kan u het met een...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
CHANTERELLEN KLEIN
- 25 gr
De chantharelle bezit stevig vruchtvlees, fruitig van smaak, gelig wit, licht gepeperde smaak die verdwijnt bij het koken.
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
HOORN DES OVERVLOED
- 20 gr
Hoorn van Overvloed is één van de meest gesmaakte eetbare champignons uit de europese bossen.
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
AGAR AGAR POEDER
- 140 gr
Agar agar is, net als gelatine, een geleermiddel. Het is een plantaardig product gemaakt van algen. De bereidingswijze is anders dan die van...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
MORILLEN
- 15 gr
Morieljes kunnen worden gemalen om verschillende schotels op smaak te brengen of herbevochtigd in een kookvloeistof
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
WAKAME ATLANTISCH
- 25 gr
Wassen en laten weken gedurende 10-15 minuten in lauw water (dit doet de bladeren wakame fel uitzetten). Afgieten, spoelen en vervolgens nog 5...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
DULSE ATLANTISCH
- 25 gr
De dulse laten weken in vers water gedurende 10 minuten. Wassen; uitlekken en vervolgens versnijden om aan salades of soepen toe te voegen.
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
HIJIKI **vervangt JAH4**
- 50 gr
Hiziki met zijn zwarte kleur en rijke smaak, contrasteert mooi met gele, oranje en groene tinten van ander voedsel en combineert goed met groenten...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
AGAR AGAR VLOKKEN ATLANTISCH
- 30 gr
De agarvlokken van Clearspring, "kanten" in het Japans, bieden een hoogwaardig vegetarisch alternatief voor gelatine voor het maken van desserts,...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
SHIITAKE
- 50 gr
Deze champignon bezit vele goede eigenschappen voor de gezondheid. Hij bevat essentiële voedingsstoffen die de immuniteit stimuleren en de...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
WAKAME
- 30 gr
Wakame zeewier is een groot geteeld zeewier dat zeer gewaardeerd is door Japanners. Het heeft een bruin-groene kleur en een zachte jodium smaak....
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
KOMBU ROYAL
- 20 gr
Kombu zeewier: rijk aan ijzer (5 keer meer dan spinazie), calcium (8 keer meer dan melk), kalium en jodium. Vitamine A, B2, B6, B12.Soms verschijnt...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
ZWARTE KNOFLOOK PASTA
- 60 gr
Biologische zwarte knoflookpasta voor gebruiksgemak als spread of om te verdunnen. Perfecte begeleider van uw toast met kaas, charcuterie, foie...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
SALADE N2 ZEEBOONTJES WAKAME
- 200 gr
Een knapperige mix van zeewier en groenten. Na het afgieten kun je van deze knapperige mix genieten in een salade of als aanvulling op je gerechten.
‹ ›
Deze heerlijke, knapperige vulling is een essentieel onderdeel van de Indonesische keuken. Gebakken in zonnebloemolie passen deze uien perfect bij pittige Indonesische rijst!