Wakame, Undaria pinnatifida, is een zeewier van de kelp familie. Dit zeewier heeft een heel fijne textuur en een zachte en licht gejodeerde smaak.Gebruik: Laat de zeewier gedurende 3 minuten in water weken, het zeewier zal verdriedubbelen. Het gedroogd zeewier rechtstreeks toevoegen aan groentegerechten, salades, soepen.
Ingrediënten
Wakame (Undaria pinnatifida)
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
WAKAME INSTANT VLOKKEN
- 50 gr
Wakame zeewier is een groot geteeld zeewier dat zeer gewaardeerd is door Japanners. Het heeft een bruin-groene kleur en een zachte jodium smaak....
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
WAKAME
- 30 gr
Wakame zeewier is een groot geteeld zeewier dat zeer gewaardeerd is door Japanners. Het heeft een bruin-groene kleur en een zachte jodium smaak....
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
SALADE N3 ZEEBOONTJES
- 200 gr
Een knapperige zeewier salade met een mix van groenten; Samengesteld uit zeebonen, wortels, rode pepers en sjalotten.Eenvoudig en snel, deze salade...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
WAKAME INSTANT VLOKKEN
- 25 gr
Wakame zeewier is een groot geteeld zeewier dat zeer gewaardeerd is door Japanners. Het heeft een bruin-groene kleur en een zachte jodium smaak....
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
PARIJSE CHAMPIGNONS
- 25 gr
De traditionele paddenstoel, rehydrateer 30min en gebruik in omeletten, soepen, sauzen ...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
MORILLEN
- 15 gr
Morieljes kunnen worden gemalen om verschillende schotels op smaak te brengen of herbevochtigd in een kookvloeistof
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
ZEESLA ATLANTISCH
- 25 gr
Zeesla is een mengeling van kleurige zeewieren, met zoete en verfijnde smaak. Klaar voor gebruik - simpel mengen met salades, in soepen en andere...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
HOSHI NORI
- 1x10
Hoshi Nori zeewier: dit zeewier heeft een paarse kleur en subtiel aroma. Is rijk aan vitamine A, vitamine B1, calcium, magnesium, ijzer en zink....
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
KOMBU JAPAN
- 40 gr
Kombu is een Japanse kelp variëteit. Clearspring wilde kombu wordt in het koud water van eiland Hokkaido verzameld. Het bevat natuurlijk...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
JUDASOOR
- 40 gr
Gedurende 1/2 uur in warm water laten weken. Worden gebruikt voor sauzen, soep, omeletten, vegan burgers etc...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
SALADE N2 ZEEBOONTJES WAKAME
- 200 gr
Een knapperige mix van zeewier en groenten. Na het afgieten kun je van deze knapperige mix genieten in een salade of als aanvulling op je gerechten.
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
GEDROOGDE JACKFRUIT
- 60 gr
In Azië is het gebruik van jackfruit erg populair: als het nog groen is, dus niet volgroeid, wordt het gegeten als groente. Zijn originaliteit ligt...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
SUSHI NORI BLAD
- 17 gr
Sushi Nori zeewier: licht geroosterde vellen nori, klaar voor sushi, maki of onigiri. Nori is rijk aan vitamine A en B1, calcium, magnesium, ijzer...
Wakame, Undaria pinnatifida, is een zeewier van de kelp familie. Dit zeewier heeft een heel fijne textuur en een zachte en licht gejodeerde smaak.Gebruik: Laat de zeewier gedurende 3 minuten in water weken, het zeewier zal verdriedubbelen. Het gedroogd zeewier rechtstreeks toevoegen aan groentegerechten, salades, soepen.