• Nieuw

PRECO - Caviar oscietra uit België (50 g)

Productinformatie
Referentie : 50131
Kartoneenheid : 1
Minimum afname : 1
Familie : Verse producten (Delibio)
Categorie : Visproducten
Subcategorie : Zeevruchtenbereiding

Productbeschrijving

Proef de Belgische Osietra-kaviaar, afkomstig van Acipenser gueldenstaedti-steur gekweekt in België. De stevige korrels van 2,9–3,4 mm bieden een elegante, licht ziltige smaak met typische nootachtige tonen. Premium kaviaar, rijk aan omega-3, perfect voor verfijnde gastronomie.


Ingrediënten
steureieren (Acipenser gueldenstaedti), zout.

Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :

16 andere producten in dezelfde categorie:

zeevruchtenbereiding
BESCHIKBAAR 13/10 - Zalmvissoep (500 ml)
Een heerlijke soep, bereid met zalm (25 %), groenten, kruiden en schaaldieren (krab, kreeft). Romig en geurig, ideaal om warm te serveren met...

(REF : 72789)

zeevruchtenbereiding
PRECO - forel eieren (80 gr)
Alle rijkdom van forel in knapperige eitjes

(REF : 50707)

zeevruchtenbereiding
Tsukudani - Kombu zeewier gekonfijt (100 gr)
Tsukudani, een Japans recept met een eeuwenoude oorsprong, is door Bord à bord opnieuw uitgedacht met Royal Kombu uit Bretagne en biedt een unieke...

(REF : 30001)

zeevruchtenbereiding
Vissoep met groenten (500 ml)
Goede vis, biologische groenten, authentieke en natuurlijke kruiden: duik in een oceaan van smaken met deze voortreffelijke en gulle soep! Rijk aan...

(REF : 50922)

spreads
Mousse van gerookte zalmforel (150 gr) NON BIO
Alle Ardense versheid aan tafel! De forel van Pisciculture Mathonet wordt gekweekt in zuiver water en gerookt met een subtiele combinatie van edele...

(REF : 50203)

zeevruchtenbereiding
Sardines gemarineerd met tomaat en Espelette peper (150 gr)
In dit recept worden de sardientjes aangekleed met Espelette-chilipeper. Een smaakexplosie voor fijnproevers. Deze sardines zijn ideaal om te...

(REF : 50911)

zeevruchtenbereiding
Rillette van makreel en sjalot (90 gr)
De zoetheid van makreel wordt subtiel versterkt door biologische sjalotten in deze zachte rillettes die smelten in de mond.

(REF : 50916)

zeevruchtenbereiding
Velouté van langoustines (500 ml)
De delicate smaak van langoustines, kleine biologische groenten en de romigheid van crème fraîche: de perfecte combinatie voor een velouté die...

(REF : 50921)

zeevruchtenbereiding
PRECO - Wilde Pacifische zalmkuit (70 g)
Eieren met alle voedingsvoordelen van zalm en een unieke smaak!

(REF : 50734)

zeevruchtenbereiding
Mousse van kreeft (90 gr)
Trakteer je gasten op deze kreeftenmousse met biologische room, een delicaat recept dat de meest verfijnde schaaldieren sublimeert. De lichte,...

(REF : 50920)

spreads
Guacamole van wortel, gekonfijte citroen, amandel & zeewier (120gr)
Wortelen waren een voor de hand liggende keuze voor het Bord à Bord team, maar niet zomaar een wortel! De gele wortel is zachter en heeft...

(REF : 30010)

spreads
PRECO - Zeewiersalade (150 gr)
Salade d'algues, dans une tofunaise. Une brise de mer vivifiante sur votre pain. Sans gluten. Végétarien. Disponible en 500 g ou en 1 kg. Vers en...

(REF : 62477)

zeevruchtenbereiding
Mousse van langoustines en gember (90 gr)
Verras je gasten met deze exquise mousse die de zoetheid van langoustine combineert met de exotische smaak van gember. Een culinaire reis!

(REF : 50919)

zeevruchtenbereiding
Ansjovis gemarineerd met look (150 gr)
De vis wordt volledig met de hand verwerkt in de ateliers van La Sablaise, in Olonne sur mer. De knoflook is niet alleen goed voor het hart, maar...

(REF : 50907)

zeevruchtenbereiding
Rillette van sardines en tomaat (90 gr)
Trek naar het zuiden met deze smeltzachte sardinerillettes, versterkt door de zonnige smaak van BIO zongedroogde tomaten.

(REF : 50915)

zeevruchtenbereiding
Mousse van St-jacobsnootjes en prei (90 gr)
Voeg een vleugje elegantie toe aan je aperitief met deze verfijnde mousse die de finesse van sint-jakobsschelpen combineert met de subtiele...

(REF : 50918)