Mousse van gerookte zalmforel (150 gr) NON BIO
Alle Ardense versheid aan tafel! De forel van Pisciculture Mathonet wordt gekweekt in zuiver water en gerookt met een subtiele combinatie van edele houtsoorten uit onze bossen. De mousse bevat 50% filets! Probeer het en je zult ervan houden!
Ingrediënten
Forelvlees, koolzaadolie, room, ei, natuurlijk aroma, azijn, mosterd, gelatine, zout, suiker, kleurstof, conserveermiddel
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
16 andere producten in dezelfde categorie:
vis-in-blik
Rillettes van tonijn (120 gr)
Deze rillettes van gestreepte tonijn worden gemaakt in Douarnenez in Bretagne van wilde vis die op verantwoorde wijze gevangen is. Bereid met...
spreads
PRECO - Zeewiersalade (150 gr)
Salade d'algues, dans une tofunaise. Une brise de mer vivifiante sur votre pain. Sans gluten. Végétarien. Disponible en 500 g ou en 1 kg. Vers en...
spreads
Koraal linzen & wortel hummus (150 gr)
Een delicate combinatie van koraallinzen en wortel, versterkt door subtiele tonen van komijn en knoflook. Een zeer romig recept, zeer mild en...
spreads
Hummus klassiek (170 g)
De romigheid van deze hummus wordt bereikt door de kikkererwten gedurende lange tijd zachtjes te koken. Er zit geen sesam in. Culinare gebruikt een...
spreads
"Fameux gras" (164 gr)
De Fameux Gras is een plantaardige foie gras-alternatief, op basis van zoete aardappel, rode linzen, kokosolie en zonnebloempitten. Romig en...
gekookte-bereidingen
Eend- en kippenrillette in vet (120 gr)
Een authentiek recept voor biologische rillettes van eend en kip met een delicate textuur. Een must voor de feestdagen en het hele jaar door. Dit...
spreads
Groente tarama (170 g)
Deze vegan tarama doet denken aan viskuit, met zijn jodiumhoudende smaak (door de combinatie van gerookte tofu en rood zeewier) en de knapperige,...
spreads
PRECO - Crème van pompoen (500 gr)
Crème de potiron; une crème nourrrisante au goût de noisette. Sans gluten. Disponible en 500 g ou en 1 kg. Vers en Veggie prépare des tartinables,...
spreads
Aubergine kaviaar (100 gr)
Een heerlijke auberginekaviaar gemaakt met biologische en lokale groenten. Een gastronomisch recept dat uw recepten zal verrijken of gewoon als...
Alle Ardense versheid aan tafel! De forel van Pisciculture Mathonet wordt gekweekt in zuiver water en gerookt met een subtiele combinatie van edele houtsoorten uit onze bossen. De mousse bevat 50% filets! Probeer het en je zult ervan houden!