L'atelier V herziet de Tarama, een klassiek aperitief, in dit recept dat 100% plantaardig, lokaal en zonder viseitjes is. Het is een verbluffend realistisch recept met een echt culinair randje, dankzij de gerookte witte bonen en het frisse, gejodeerde karakter van dulse zeewier.
Ingrediënten
Witte bonen 62%, koolzaadolie, citroensap uit Sicile, dulse zeewier 7,6%, zout, peper, bietenpoeder
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
spreads
Gelei van Espelette peper (120 gr)
Met zijn subtiele smaak, zowel fruitig als pittig, is Espelette gelei van Spaanse peper ideaal. De pittigheid en zoetheid smelten samen tot een...
spreads
Basilicumpesto (170 g)
Deze veganistische (kaasvrije) basilicumpesto is rijk en krachtig van smaak, met door Culinare geroosterde en gemalen zonnebloempitten voor de...
spreads
PRECO - Houmous (1 kg)
Houmous, préparé à la coriandre fraiche. Sans gluten. Végérarien. Peut servir degarniture pour pain, de sauce dip ou simplement de délicieux...
spreads
Aubergine salade (170 gr)
Deze heerlijke, romige salade is gemaakt met gebakken biologische aubergines, een mix van mediterrane kruiden en een vleugje knoflook. Er is niets...
spreads
Baba Ganoush salade (170 gr)
De heerlijke salade van Baba Ganoush wordt gemaakt met gegrilde aubergines, tahini, knoflook, citroensap en een vleugje ORGANISCHE rietsuiker. Het...
spreads
Dip pompoen & miso (170 gr)
De Pumpkin Miso Dip combineert de zachte smaak van pompoen en ui met de rijke umami van miso en de knapperigheid van noten. Een biologische spread,...
spreads
Knoflook & olijfolie hummus (170 g)
Recept met knoflook en olijfolie uit Spanje. De romigheid van deze hummus wordt bereikt door de kikkererwten gedurende lange tijd zachtjes te...
spreads
Hummus klassiek (170 g)
De romigheid van deze hummus wordt bereikt door de kikkererwten gedurende lange tijd zachtjes te koken. Er zit geen sesam in. Culinare gebruikt een...
spreads
PRECO - Salade Seitan/curry (1 kg)
Salade Seitancurry, avec la fraicheur de l'ananas... Disponible en 500 g ou en 1 kg. Vers en Veggie prépare des tartinables, des quiches et des...
spreads
Aubergine kaviaar (100 gr)
Een heerlijke auberginekaviaar gemaakt met biologische en lokale groenten. Een gastronomisch recept dat uw recepten zal verrijken of gewoon als...
zeevruchtenbereiding
Mousse van kreeft (90 gr)
Trakteer je gasten op deze kreeftenmousse met biologische room, een delicaat recept dat de meest verfijnde schaaldieren sublimeert. De lichte,...
L'atelier V herziet de Tarama, een klassiek aperitief, in dit recept dat 100% plantaardig, lokaal en zonder viseitjes is. Het is een verbluffend realistisch recept met een echt culinair randje, dankzij de gerookte witte bonen en het frisse, gejodeerde karakter van dulse zeewier.