L'atelier V herziet de Tarama, een klassiek aperitief, in dit recept dat 100% plantaardig, lokaal en zonder viseitjes is. Het is een verbluffend realistisch recept met een echt culinair randje, dankzij de gerookte witte bonen en het frisse, gejodeerde karakter van dulse zeewier.
Ingrediënten
Witte bonen 62%, koolzaadolie, citroensap uit Sicile, dulse zeewier 7,6%, zout, peper, bietenpoeder
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
spreads
Konfijt van abrikoos en komijn (120 gr)
Ver van het voor de hand liggende, durf Camembert te combineren met de halfzoete, halfzure smaak van abrikoos en sinaasappelschil. Voor kazen met...
spreads
PRECO - Salade paddestoelen (500 gr)
Salade de champignons sautés au basilic frais. Sans gluten. Disponible en 500 g ou en 1 kg. Vers en Veggie prépare des tartinables, des quiches et...
spreads
"Fameux gras" (164 gr)
De Fameux Gras is een plantaardige foie gras-alternatief, op basis van zoete aardappel, rode linzen, kokosolie en zonnebloempitten. Romig en...
plantaardige-alternatieven
Sojami vegan broodbeleg Baslicum (125 gr)
Sojami basilicum, met zijn frisse, licht peperige noten, is een explosie van mediterrane smaken die doet denken aan de geuren van de zomer. Een...
spreads
Poicamole (150 gr)
L'atelier V herziet Guacamole, een klassiek aperitief, in dit bewuste recept zonder avocado. De frisheid van de yuzu, de koriander en de zorgvuldig...
spreads
Groente tarama (170 g)
Deze vegan tarama doet denken aan viskuit, met zijn jodiumhoudende smaak (door de combinatie van gerookte tofu en rood zeewier) en de knapperige,...
spreads
Knoflook & olijfolie hummus (170 g)
Recept met knoflook en olijfolie uit Spanje. De romigheid van deze hummus wordt bereikt door de kikkererwten gedurende lange tijd zachtjes te...
zeevruchtenbereiding
Tarama van forel-eitjes (100 gr)
Exclusief recept gegarandeerd glutenvrij (AFDIAG) met kabeljauwkuit (van duurzame visvangst) en ORGANISCHE ingrediënten. De forelkuit voegt een...
zeevruchtenbereiding
Rillette van gerookte forel (90 gr)
Ontdek de heerlijke smaak van gerookte forel, gezoet met een vleugje room en opgewekt door de pittige noten van citroen, in zachte, smeltende...
L'atelier V herziet de Tarama, een klassiek aperitief, in dit recept dat 100% plantaardig, lokaal en zonder viseitjes is. Het is een verbluffend realistisch recept met een echt culinair randje, dankzij de gerookte witte bonen en het frisse, gejodeerde karakter van dulse zeewier.