Koraal linzen, zoete aardappel & koriander hummus(150 gr)
Een subtiel dahlrecept in Indiase stijl dat je smaakpapillen meeneemt naar de andere kant van de wereld! De combinatie van koriander en gember voegt een echte frisse noot toe, in evenwicht gehouden door de troostende aanwezigheid van zoete aardappel en kokosmelk.
Ingrediënten
Koraallinzen 49%, zoete aardappel 20%, raapzaadolie, citroensap uit Sicile, gepelde SESAMZAADpasta, kokoscrème, korianderblad 2,3%, gember, Guérande zout, kurkuma, peper
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
zeevruchtenbereiding
Tarama van forel-eitjes (100 gr)
Exclusief recept gegarandeerd glutenvrij (AFDIAG) met kabeljauwkuit (van duurzame visvangst) en ORGANISCHE ingrediënten. De forelkuit voegt een...
spreads
Taharama (150 gr)
L'atelier V herziet de Tarama, een klassiek aperitief, in dit recept dat 100% plantaardig, lokaal en zonder viseitjes is. Het is een verbluffend...
spreads
Gelei van Espelette peper (120 gr)
Met zijn subtiele smaak, zowel fruitig als pittig, is Espelette gelei van Spaanse peper ideaal. De pittigheid en zoetheid smelten samen tot een...
spreads
Groente tarama (170 g)
Deze vegan tarama doet denken aan viskuit, met zijn jodiumhoudende smaak (door de combinatie van gerookte tofu en rood zeewier) en de knapperige,...
gekookte-bereidingen
Eend- en kippenrillette in vet (120 gr)
Een authentiek recept voor biologische rillettes van eend en kip met een delicate textuur. Een must voor de feestdagen en het hele jaar door. Dit...
spreads
Hummus (170 gr)
Florentin hummus is een tijdloze klassieker, romig en met een fijne textuur. Het is gemaakt met alleen biologische tahini en Kabuli kikkererwten....
spreads
PRECO - Salade Seitan/curry (1 kg)
Salade Seitancurry, avec la fraicheur de l'ananas... Disponible en 500 g ou en 1 kg. Vers en Veggie prépare des tartinables, des quiches et des...
spreads
Aubergine kaviaar (100 gr)
Een heerlijke auberginekaviaar gemaakt met biologische en lokale groenten. Een gastronomisch recept dat uw recepten zal verrijken of gewoon als...
Een subtiel dahlrecept in Indiase stijl dat je smaakpapillen meeneemt naar de andere kant van de wereld! De combinatie van koriander en gember voegt een echte frisse noot toe, in evenwicht gehouden door de troostende aanwezigheid van zoete aardappel en kokosmelk.