Hummus zongedroogde tomaten (170 gr)

Productinformatie
Referentie : 72161
Merk : FLORENTIN
THT : THT
Gegarandeerd houdbaarheid : Minimum 10 dagen
Kartoneenheid : 6
Minimum afname : 3
EAN : 8714685001338
Familie : Verse producten (Delibio)
Categorie : Traiteur
Subcategorie : Spreads

Productbeschrijving

De smaak van zongedroogde tomaten en de frisheid van basilicum vermengd met klassieke Florentijnse hummus is gewoon onweerstaanbaar! Heerlijk als dip of meze bij een glas rode wijn.


Ingrediënten
Gekookte kikkererwten, water, sesampasta, zonnebloemolie, gedroogde tomaten, basilicum, zeezout, knoflook, melkzuur

Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :

16 andere producten in dezelfde categorie:

spreads
Saus dille gravelax (190 gr)
Een ideale koude saus voor bij je gekookte of gerookte zalm

(REF : 50706)

spreads
PRECO - Houmous (500 gr)
Houmous, préparé à la coriandre fraiche. Sans gluten. Végérarien. Peut servir degarniture pour pain, de sauce dip ou simplement de délicieux...

(REF : 62407)

spreads
Basilicumpesto (170 g)
Deze veganistische (kaasvrije) basilicumpesto is rijk en krachtig van smaak, met door Culinare geroosterde en gemalen zonnebloempitten voor de...

(REF : 73703)

zeevruchtenbereiding
Mousse van St-jacobsnootjes en prei (90 gr)
Voeg een vleugje elegantie toe aan je aperitief met deze verfijnde mousse die de finesse van sint-jakobsschelpen combineert met de subtiele...

(REF : 50918)

spreads
Hummus helemaal sesam (150 gr)
Een heel eenvoudig recept voor “rauwe” kikkererwtenhummus, met slechts 5 ingrediënten. De rijke sesampuree geeft het een echt romige textuur en een...

(REF : 30127)

zeevruchtenbereiding
Tarama (150 gr)
Tarama gemaakt met een kleine mixer om de emulsie te verkrijgen van duurzaam gevangen kabeljauwkuit. Het is gegarandeerd glutenvrij (AFDIAG) en...

(REF : 50701)

spreads
Poicamole (150 gr)
L'atelier V herziet Guacamole, een klassiek aperitief, in dit bewuste recept zonder avocado. De frisheid van de yuzu, de koriander en de zorgvuldig...

(REF : 30134)

spreads
Guacamole van wortel, gekonfijte citroen, amandel & zeewier (120gr)
Wortelen waren een voor de hand liggende keuze voor het Bord à Bord team, maar niet zomaar een wortel! De gele wortel is zachter en heeft...

(REF : 30010)

spreads
Taharama (150 gr)
L'atelier V herziet de Tarama, een klassiek aperitief, in dit recept dat 100% plantaardig, lokaal en zonder viseitjes is. Het is een verbluffend...

(REF : 30126)

spreads
PRECO - Salade Rode biet (500 gr)
Salade de betteraves rouges cuites à la vapeur, enrichie avec des noix grillées, câpres, persil… Sans gluten. Disponible en 500 g ou en 1 kg....

(REF : 62417)

spreads
Hummus met zwarte tapenade (170 gr)
Romige tapenade hummus met zwarte olijven en Siciliaanse kappertjes

(REF : 73708)

spreads
Aubergine kaviaar (100 gr)
Een heerlijke auberginekaviaar gemaakt met biologische en lokale groenten. Een gastronomisch recept dat uw recepten zal verrijken of gewoon als...

(REF : 50924)

spreads
hummus met pijnboompitten (170 g)
Pijnboompittenhummus heeft alle kwaliteiten van een klassieke hummus, met als belangrijkste verschil de textuur. Het is gemaakt van grof gehakte...

(REF : 72163)

spreads
PRECO - Salade Seitan/curry (1 kg)
Salade Seitancurry, avec la fraicheur de l'ananas... Disponible en 500 g ou en 1 kg. Vers en Veggie prépare des tartinables, des quiches et des...

(REF : 62412)

gekookte-bereidingen
Happy Foie eendenlever en truffels (130 gr)
Deze versie van Happy Foie is gemaakt met witte truffelboter en eendenlever. Het product is gegarandeerd niet gedwongen gevoed en wordt gekookt...

(REF : 73961)

plantaardige-alternatieven
Sojami vegan broodbeleg Baslicum (125 gr)
Sojami basilicum, met zijn frisse, licht peperige noten, is een explosie van mediterrane smaken die doet denken aan de geuren van de zomer. Een...

(REF : 30201)