Aubergine salade (170 gr)

Productinformatie
Referentie : 72167
Merk : FLORENTIN
THT : THT
Gegarandeerd houdbaarheid : Minimum 10 dagen
Kartoneenheid : 6
Minimum afname : 3
EAN : 8714685902024
Familie : Verse producten (Delibio)
Categorie : Traiteur
Subcategorie : Spreads

Productbeschrijving

Deze heerlijke, romige salade is gemaakt met gebakken biologische aubergines, een mix van mediterrane kruiden en een vleugje knoflook. Er is niets lekkerder dan een boterham met auberginesalade! Het is ook een perfecte spread op knapperige crackers of toast.


Ingrediënten
gegrilde aubergine, zonnebloemolie, water, eigeel, zeezout, knoflook, melkzuur, citroenzuur, guarpitmeel

Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :

16 andere producten in dezelfde categorie:

spreads
Guacamole van erwten, basilicum, amandelen en zeewier (120gr)
Dit recept is het meest Franse van de drie GWAK Bord à Bord! Als een wandeling door een moestuin, met de zoetheid van doperwten en de frisheid van...

(REF : 30012)

gekookte-bereidingen
Happy Foie eendenlever en truffels (130 gr)
Deze versie van Happy Foie is gemaakt met witte truffelboter en eendenlever. Het product is gegarandeerd niet gedwongen gevoed en wordt gekookt...

(REF : 73961)

spreads
Hummus van rode bonen en rode bieten (150 gr)
Een kleurrijke, karaktervolle hummus die de toon zet! De rode bonen en de zoete bieten worden gekruid met een vleugje balsamicoazijn,...

(REF : 30102)

spreads
hummus met pijnboompitten (170 g)
Pijnboompittenhummus heeft alle kwaliteiten van een klassieke hummus, met als belangrijkste verschil de textuur. Het is gemaakt van grof gehakte...

(REF : 72163)

spreads
Basilicumpesto (170 g)
Deze veganistische (kaasvrije) basilicumpesto is rijk en krachtig van smaak, met door Culinare geroosterde en gemalen zonnebloempitten voor de...

(REF : 73703)

plantaardige-alternatieven
Sojami vegan broodbeleg met 5 Pepers (125 gr)
Een licht kruidig genot met een krachtige, complexe smaak: deze melange van 5 bessen geeft Sojami een intense, licht kruidige en subtiel fruitige...

(REF : 30227)

spreads
Guacamole van zoete aardappel, kokosmelk & zeewier (120gr)
Wil je iets exotisch Bretons proberen? Deze heerlijke creatie combineert de zoetheid van zoete aardappelen, de gulheid van Fairtrade kokosmelk en...

(REF : 30011)

spreads
Gele linzenhummus, gember & citroengras (150 gr)
Dit heldere, pittige recept is een echt boeket van smaken. Met zijn krachtige aroma is het een echte traktatie voor de smaakpapillen. Gember en...

(REF : 30101)

spreads
Guacamole van wortel, gekonfijte citroen, amandel & zeewier (120gr)
Wortelen waren een voor de hand liggende keuze voor het Bord à Bord team, maar niet zomaar een wortel! De gele wortel is zachter en heeft...

(REF : 30010)

spreads
Konfijt van abrikoos en komijn (120 gr)
Ver van het voor de hand liggende, durf Camembert te combineren met de halfzoete, halfzure smaak van abrikoos en sinaasappelschil. Voor kazen met...

(REF : 61503)

spreads
Zeesalade (170 gr)

(REF : 61814)

spreads
Koraal linzen, zoete aardappel & koriander hummus(150 gr)
Een subtiel dahlrecept in Indiase stijl dat je smaakpapillen meeneemt naar de andere kant van de wereld! De combinatie van koriander en gember...

(REF : 30108)

spreads
Taharama (150 gr)
L'atelier V herziet de Tarama, een klassiek aperitief, in dit recept dat 100% plantaardig, lokaal en zonder viseitjes is. Het is een verbluffend...

(REF : 30126)

spreads
PRECO - Eiersalade (150 gr)

(REF : 62478)

spreads
PRECO - Houmous (150 gr)
Houmous, préparé à la coriandre fraiche. Sans gluten. Végérarien. Peut servir degarniture pour pain, de sauce dip ou simplement de délicieux...

(REF : 62473)

spreads
Konfijt van vijg en rozemarijn (120 gr)
Voor de romige lekkernijen die geitenkazen zijn, is de zoetheid van vijgen de ideale metgezel om de versheid van deze kazen te benadrukken. Voor...

(REF : 61502)