Voor de Thaise keuken : woks, gestoofde groenten, marinades, soepen ...
Ingrediënten
gember, knoflook, citroenschil, koriander, citroenkruid, komijn, cayennepeper
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
specerijen
NAVULVERPK. RAS EL HANOUT
- 500 gr
Een paradepaardje van Maghreb-kruiden, het is hetzelfde voor Ras el hanout als voor curry: er is niet slechts één Ras el hanout, maar meerdere...
specerijen
MARJOLEIN
- 10 gr
Marjolein wordt gebruikt om vleeswaren op smaak te brengen en om de vertering van kool en vetrijke gerechten te bevorderen. Het smaken soepen,...
specerijen
ZWARTE PEPER GEMALEN
- 45 gr
De zwarte peperbessen worden groen geplukt, vervolgens worden ze een paar dagen gefermenteerd en in de zon gedroogd, onder invloed waarvan ze...
specerijen
DEEGWAREN KRUIDEN zoutloos
- 35 gr
Om de deegwaren of andere graanbereidingen onmiddellijk in het bord te bestrooien. Denk er aan om minder zout bij het koken te gebruiken.Nieuw...
specerijen
5 AROMA'S MENGELING
- 35 gr
Traditionele mix voor oosterse gerechten. De mix wordt gebruikt in je korte bouillons, grills, vis, vulling.Samenstelling: Venkel, kruidnagel,...
specerijen
NAVULVERPAKKING FENEGRIEKPOEDER
- 55 gr
Het krachtige aroma van fenegriek komt dicht in de buurt van dat van selderij of lavas. Het wordt over het algemeen gebruikt bij de bereiding van...
specerijen
NAVULVERPAKKING GRILL KRUIDEN
- 120 gr
suggesties: marinades: 1 soeplepel mengeling in 5 soeplepels olijfolie. Laat het vlees hierin marineren gedurende verscheidene uren. BBQ saus:...
specerijen
KRUIDNAGEL HEEL
- 30 gr
Bio duurzame handelIndringend, warm en rijk aroma. Sterke, scherpe en scherpe smaak.Kruidnagel zijn niet-uitgekomen knoppen van een kleine...
specerijen
ZWARTE KOMIJN ZAADJES
- 50 gr
Suggestie: ook wel zwarte komijn genoemd, traditionneel kruid van de oosterse keuken dat vooral geroosterd in naan (traditionneel brood) wordt...
Voor de Thaise keuken : woks, gestoofde groenten, marinades, soepen ...