NAVULVERPAKKING KANEEL GEMALEN
- 500 gr
Varieteit "kaneel van Ceylan" geteeld in Madagascar
Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
specerijen
MUSKAATNOOT GEMALEN
- 35 gr
Bijzonder rijk en warm, licht zoet aroma.Nootmuskaat groeit aan een groenblijvende boom, afkomstig uit de Banda-eilanden, in de archipel van de...
specerijen
ROZE PEPER
- 500 gr
De smaak van roze bessen wordt volgens de auteurs omschreven als peperig, licht zoet en warm, met een anijstoets en een vleugje hars, tussen peper...
specerijen
NAVULVERPAKKING CURRY MADRAS
- 100 gr
Een mengeling van specerijen die niet mag ontbreken in de Indiase keuken. Sterk gekruid, is het een perfecte specerij voor groentegerechten en alle...
specerijen
COMBAVA BLAD
- 10 gr
Suggestie: stevige smaakmaker voor de orientaalse keuken, bij vis en gevogelte
specerijen
GUACAMOLE KRUIDEN
- 45 gr
Suggestie: voeg 1 koffielepel kruiden toe per avocado. Zouten naar smaak en citroensap toevoegen.
specerijen
NAVULVERPAKKING KOMIJN GEMALEN
- 500 gr
Komijn, een essentieel kruid, is aanwezig in een groot aantal culinaire tradities. Gemalen voor gebruiksgemak.Gebruiksaanwijzing: ideaal bij kaas...
specerijen
DEEGWAREN KRUIDEN zoutloos
- 35 gr
Om de deegwaren of andere graanbereidingen onmiddellijk in het bord te bestrooien. Denk er aan om minder zout bij het koken te gebruiken.Nieuw...
specerijen
AJUINSTUKJES
- 43 gr
Er gaat niets boven de verse uien die je kunt vinden in je plaatselijke tuinier of biologische winkel. Maar voor het oplossen van problemen is deze...
specerijen
NAVULVERPAKKING KNOFLOOKGRIES
- 130 gr
Basiskruiderij in de keuken overal ter wereld. Brengt talloze gerechten op smaak, past bij vlees, wild en vis. Gaat goed samen met allerlei soorten...
specerijen
VANILLE BOURBON 2 STOKJES
- 4,5 gr
Een wonder van zoetheid en aroma's, ontwikkeld door een lange voorbereiding na de oogst. Het is niet voor niets dat vanille zo gebruikt en zo...
specerijen
NAVULVERPAKKING GARAM MASALA
- 35 gr
Een mengeling van specerijen die typisch is voor de Indische keuken, maar ook veel wordt gebruikt in de oosterse, de Mauritiaanse en de Reunionese...
Varieteit "kaneel van Ceylan" geteeld in Madagascar