Poedervormige specerij verkregen uit gerookte en gemalen rode pepers; veel gebruikt in de Spaanse keuken.
Ingrediënten
gerookte paprika
Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
specerijen
ITALIAANSE KRUIDEN
- 28 gr
Een mengsel met een mediterrane geur die body geeft aan alle tomatensauzen, lasagne, pizza ...Vanaf het begin is Cook toegewijd aan het verbeteren...
specerijen
PRECO - VANILLE POEDER
- 500 gr
Een wonder van zoetheid en aroma's, ontwikkeld door een lange voorbereiding na de oogst. Het is niet voor niets dat vanille zo gebruikt en zo...
specerijen
DEEGWAREN KRUIDEN zoutloos
- 35 gr
Om de deegwaren of andere graanbereidingen onmiddellijk in het bord te bestrooien. Denk er aan om minder zout bij het koken te gebruiken.Nieuw...
specerijen
NAVULVERPAKKING LOOKPOEDER
- 130 gr
Frans knoflookpoeder, uiterst praktisch om elk gerecht in één oogopslag pittiger te maken! Gebruiksaanwijzing: gebruik in salades, sauzen,...
specerijen
NAVULVERPKK. PAPRIKA ZACHT
- 500 gr
Gebruikt als poeder, alleen of in een mengsel, paprika is de vrucht van een milde variëteit aan paprika's. Het is een uitzonderlijke...
specerijen
GUACAMOLE KRUIDEN
- 45 gr
Suggestie: voeg 1 koffielepel kruiden toe per avocado. Zouten naar smaak en citroensap toevoegen.
specerijen
ZWARTE PEPER GEBROKEN
- 50 gr
De zwarte peperbessen worden groen geplukt, vervolgens worden ze een paar dagen gefermenteerd en in de zon gedroogd, onder invloed waarvan ze...
specerijen
NAVULVERPK. RAS EL HANOUT
- 500 gr
Een paradepaardje van Maghreb-kruiden, het is hetzelfde voor Ras el hanout als voor curry: er is niet slechts één Ras el hanout, maar meerdere...
specerijen
GROENE ANIJS ZAAD
- 500 gr
Inheemse plant uit de mediterrane rand, is een "zoete" schermbloemige plant en wordt voornamelijk gebruikt bij de banketbakkerij en voor het maken...
specerijen
HARISSA MENGELING MET ROOS
- 35 gr
Harissa mix met roos is een variatie op de traditionele Tunesische harissa, gemaakt van hete pepers, knoflook, koriander, karwij, olijfolie en...
Poedervormige specerij verkregen uit gerookte en gemalen rode pepers; veel gebruikt in de Spaanse keuken.