De smaak van roze bessen wordt volgens de auteurs omschreven als peperig, licht zoet en warm, met een anijstoets en een vleugje hars, tussen peper en jeneverbes in. Ze worden gecombineerd met kalfsvlees, vis, vullingen en sauzen, met zoetzure gerechten.
16 andere producten in dezelfde categorie:
specerijen
ZOETHOUTSTOKKEN
- 500 gr
OMSCHRIJVING: Krachtige plant met robuste takken. De wortel heeft lange uitlopels, die worden gebruikt in de kruidenapotheekTRADITIONEEL GEBRUIK:...
specerijen
NAVULVERPKK. VENKELZAAD
- 500 gr
Tijdens het zoeken vind je vaak venkel in het wild bij jou in de buurt. De bijzonder aromatische zaden parfumeren uw aftreksels...
specerijen
3 PEPERS MENGELING
- 45 gr
De pittige drie-eenheid witte peper - zwarte peper - roze bessen...Geheel of versgemalen, deze bessen geven smaak en kleur aan uw...
specerijen
KARDAMON HEEL
- 25 gr
Het wordt beschouwd als een nobel kruid met saffraan en vanille. Kardemom groeit in het wild in de vochtige bossen van Zuid-India en Sri Lanka...
specerijen
VANILLE BOURBON 2 STOKJES
- 4,5 gr
Een wonder van zoetheid en aroma's, ontwikkeld door een lange voorbereiding na de oogst. Het is niet voor niets dat vanille zo gebruikt en zo...
specerijen
CURRY MADRAS
- 5 kg
Suggestie: stevige smaakmaker voor de orientaalse keuken, bij vis en gevogelte
specerijen
SAFFRAAN POEDER
- 1 gr
Gebruik in paella's en Indiase gerechten. Open de capsule en strooi tijdens het koken. 1 dosis voor 2 personen.Herkomst Iran
specerijen
NAVULVERPAKKING CURRY MADRAS
- 35 gr
Een mengeling van specerijen die niet mag ontbreken in de Indiase keuken. Sterk gekruid, is het een perfecte specerij voor groentegerechten en alle...
specerijen
JAMAICA PEPER
- 30 gr
Suggesties: lijkt qua smaak op de 4-specerijen mengeling; gaat goed in vullingen en in gebak. Ook wel Jamaica piment genoemd
specerijen
GALANGA POEDER
- 500 gr
Minder pikant dan gember, met peper- en citrustoetsen; galanga of laoskruid wordt in de aziatische keuken gebruikt: gesauteerde groenten, soepen,...
specerijen
NAVULVERPAKKING GARAM MASALA
- 35 gr
Een mengeling van specerijen die typisch is voor de Indische keuken, maar ook veel wordt gebruikt in de oosterse, de Mauritiaanse en de Reunionese...
De smaak van roze bessen wordt volgens de auteurs omschreven als peperig, licht zoet en warm, met een anijstoets en een vleugje hars, tussen peper en jeneverbes in. Ze worden gecombineerd met kalfsvlees, vis, vullingen en sauzen, met zoetzure gerechten.