Wilde bosknoflook met een minder uitgesproken smaak dan gewone knoflook. Te gebruiken als smaakmaker voor vlees, yoghurtsauzen of kwark. Gearomatiseerde olie: voeg in 50 cl olie 2 eetlepels wilde knoflook en een theelepel zout toe. Laat een paar dagen staan.
(REF : COPBL2)
(REF : COCOM)
(REF : COPA1)
(REF : COVVAG100)
(REF : ECOVCU1)
(REF : XCOVMPI)
(REF : ECOAS2)
(REF : ECOMCH1)
(REF : COPV2)
(REF : ECOGI1)
(REF : XCOVCP5)
(REF : XCOVTAN)
(REF : COAI1)
(REF : ECOMU2)
(REF : COMSP)
(REF : COCUF)
Wilde bosknoflook met een minder uitgesproken smaak dan gewone knoflook. Te gebruiken als smaakmaker voor vlees, yoghurtsauzen of kwark. Gearomatiseerde olie: voeg in 50 cl olie 2 eetlepels wilde knoflook en een theelepel zout toe. Laat een paar dagen staan.