NAVULVERPAKKING DASLOOK
- 45 gr
Wilde bosknoflook met een minder uitgesproken smaak dan gewone knoflook. Te gebruiken als smaakmaker voor vlees, yoghurtsauzen of kwark. Gearomatiseerde olie: voeg in 50 cl olie 2 eetlepels wilde knoflook en een theelepel zout toe. Laat een paar dagen staan.
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
specerijen
APPELMOES & CRUMBLE KRUIDEN
- 35 gr
Suggestie: voeg 2 à 3 koffielepels kruiden toe per kg fruit in het begin van de kooktijd. Niet geschikt voor baby's minder dan 12 maanden.
specerijen
MAANZAAD
- 55 gr
Maanzaadjes bevatten essentiële vetzuren, vezels en vitamine B, A, E en C. Ze bevatten ook mineralen en eiwitten.
specerijen
DEEGWAREN KRUIDEN zoutloos
- 35 gr
Om de deegwaren of andere graanbereidingen onmiddellijk in het bord te bestrooien. Denk er aan om minder zout bij het koken te gebruiken.Nieuw...
specerijen
MUSKAATNOOT GEMALEN
- 500 gr
Nootmuskaat is het zaad van de nootmuskaatboom, een tropische boom. Een essentieel kruid, het parfumeert veel van onze zoete en hartige gerechten,...
specerijen
VANILLE POEDER
- 10 gr
Oorsprong van Madagaskar. Een wonder van zoetheid en aroma's, ontwikkeld door een lange voorbereiding na de oogst. Het is niet voor niets dat...
specerijen
APPELSIENSCHIL GEMALEN
- 32 gr
Het is geen sinaasappelseizoen en je zou graag wat pit willen toevoegen aan je gerechtje? Onze gedroogde zeste is voor jou gemaakt!...
specerijen
ZOETHOUTSTOKKEN
- 500 gr
OMSCHRIJVING: Krachtige plant met robuste takken. De wortel heeft lange uitlopels, die worden gebruikt in de kruidenapotheekTRADITIONEEL GEBRUIK:...
specerijen
CAYENNE PEPER GEMALEN
- 500 gr
Cayennepeper is een van de meest populaire pepersoorten. Voor getrainde fijnproevers met een pittige smaak biedt het een hele wereld van fruitige...
‹ ›
Wilde bosknoflook met een minder uitgesproken smaak dan gewone knoflook. Te gebruiken als smaakmaker voor vlees, yoghurtsauzen of kwark. Gearomatiseerde olie: voeg in 50 cl olie 2 eetlepels wilde knoflook en een theelepel zout toe. Laat een paar dagen staan.