Kornblomst bleu (+/- 3 kg)

Ja
Productinformatie
Referentie : 21474
Merk : THISE
Melktype : Gepasteuriseerde koemelk
Ferment : Melkzuurfermenten
THT : Best voor
Gegarandeerd houdbaarheid : Minimum 20 dagen
Kartoneenheid : 1
Minimum afname : 1
EAN : 95701975802122
Familie : Zuivel
Categorie : Kazen
Subcategorie : Koemelk

Productbeschrijving

Cornflower Bleu de Thise is een bekroonde Deense blauwe kaas, bekend om zijn zachte, romige textuur en milde smaak. Deze kaas wordt met de hand geroerd in traditionele vaten van 400 liter en is een viering van traditioneel vakmanschap. Met zijn zachte blauwe tonen en elegante romige textuur is Cornflower Blue de perfecte keuze voor liefhebbers van blauwe kaas.


Ingrediënten
MELK, zout, fermenten, schimmelcultuur, stremsel

Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :

16 andere producten in dezelfde categorie:

koemelk
Langres BOB (200 gr)
Langres BOB is al 30 jaar ons paradepaardje. Quaintrelle is de enige producent van biologische Langres BOB. Het is een kaas van 200 g die...

(REF : 73750)

koemelk
Rauwe melk raclette 3 smaken in plakjes gesneden (400g)
Geperste rauwe kaas van volle rauwe melk, traditioneel gerookt boven beukenhout gedurende 36 uur bij 20°C, biologisch geteeld.Korst: morgée, oranje...

(REF : 22505)

koemelk
Vieux Liège natuurkorst (+/- 5 kg)
Deze rijke kaas uit de Ardennen is ideaal als aperitief of op een sneetje brood en heeft onder zijn harde korst een aroma van groene weiden dat...

(REF : 21605)

koemelk
Daslook raclette van rauwe melk (1 wiel - +/- 4,5 kg)

(REF : 20371)

koemelk
Charmeux drie pepers (+/- 3.5kg)

(REF : 20027)

koemelk
Gouda met wortel (+/- 4 kg)

(REF : 20023)

koemelk
Charmeux met eekhoorntjesbrood (+/- 3,5 kg)

(REF : 20080)

koemelk
Le Moellon (300 gr)
Deze zachte, gewassen koeienkaas van het type Pont l'Evêque rijpt ongeveer 30 dagen in een kelder. De kaas dankt zijn naam aan de steen die...

(REF : 21411)

koemelk
Raclette met wilde knoflook 1/2 (+/- 3 kg)

(REF : 22502)

koemelk
Mamé Vî Bleu (+/- 450 gr)
Deze zachte, blauwgeaderde koeienkaas rijpt tussen de 4 en 6 weken in een kelder. De naam komt van Mamé = vriendelijk en Vi Bleu = het oude blauw....

(REF : 21415)

koemelk
Taleggio DOP (+/- 2 kg)
Taleggio DOP BIO is een zachte kaas die wordt geproduceerd in de valleien van Lombardije en andere regio's in Noord-Italië. Hij wordt gemaakt van...

(REF : 26000)

koemelk
Mascarpone (250 gr)
CASAMIA Organic Mascarpone wordt uitsluitend gemaakt van Italiaanse koemelk uit de biologische landbouw. Het hoge vetgehalte (48%) geeft het een...

(REF : 26003)

koemelk
Mère Michèle (240 gr)
Deze zachte kaas van koemelk van het Reblochon-type rijpt ongeveer 20 dagen in onze kelders. De naam komt van de voornaam van Michèle, de vrouw van...

(REF : 21437)

koemelk
Parmezaan Reggiano 12 maanden (+/- 5kg)
Biologische Parmigiano Reggiano BOB is een harde kaas gemaakt van rauwe koemelk in de regio's Parma, Reggio Emilia, Modena en Mantua in Italië....

(REF : 26010)

koemelk
Ardenner Gember (+/- 3 kg)

(REF : 21607)

koemelk
PRECO - Verse kaas natuur - Maquée de Manhay (5 kg)
Gepasteuriseerde volvette witte kaas met 35% vet in de droge stof

(REF : 20332)