Lactosevrije mascarpone (250 gr)
Romig, zacht en lactosevrij: mascarpone van Züger Frischkäse geeft je keuken een Italiaans tintje. Perfect voor tiramisu, maar ook lekker op brood of als basis voor dips en sauzen.
Ingrediënten
MELKroom, fermenten, stremsel, zout, gefermenteerd permeaat, vanillebereiding (rietsuiker, vanille)
Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
koemelk
Le Moellon (300 gr)
Deze zachte, gewassen koeienkaas van het type Pont l'Evêque rijpt ongeveer 30 dagen in een kelder. De kaas dankt zijn naam aan de steen die...
koemelk
Gouda van koe met truffel (+/- 5 kg)
Bio Truffo is een biologische kaas met vegetarisch stremsel. Deze romige kaas bevat stukjes biologische Italiaanse zwarte truffel. De intense...
koemelk
Ptit Robin (125 gr)
P'TIT ROBIN BIO zero lactose is zacht en gul met een lichte notensmaak en een “knapperig-smeltende” sensatie. Gemakkelijk te eten en ideaal als...
koemelk
Vieux Liège natuurkorst (+/- 5 kg)
Deze rijke kaas uit de Ardennen is ideaal als aperitief of op een sneetje brood en heeft onder zijn harde korst een aroma van groene weiden dat...
koemelk
Natuur cream cheese (150 gr)
Deze zachte, romige en smeuïge biologische verse kaas wordt gemaakt van volle melk verrijkt met verse room. Heerlijk op een sneetje brood, in een...
koemelk
Mozzarella (100 gr)
Mozzarella is een verse snarkaas gemaakt van volle gepasteuriseerde biologische koemelk, gecertificeerd IT BIO 006. De zachte textuur en milde...
koemelk
Le Picoleur (300 gr)
Deze romige kaas van koemelk rijpt tussen de 12 en 15 dagen. De naam komt van het epicuristische karakter van Daniel, oprichter en...
‹ ›
Romig, zacht en lactosevrij: mascarpone van Züger Frischkäse geeft je keuken een Italiaans tintje. Perfect voor tiramisu, maar ook lekker op brood of als basis voor dips en sauzen.