Charmeux rouge koe ( +/- 3.5kg)
Ingrediënten
MELK, stremsel, fermenten, zout, rode bacteriën
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
koemelk
Lactosevrije cottage cheese (150 gr)
Züger lactosevrije kwark is een uitstekende, vetarme bron van eiwitten. Geniet er gewoon van, op brood of in een kom - eenvoudig, licht en lekker.
koemelk
Geraspte kaas (200 gr)
Deze halfharde geperste kaas is gemaakt van biologisch geteelde koemelk. Hij is romig en mild en zal je gratins of pastagerechten verrukken.
koemelk
Le Pain (+/- 2,6 kg)
Basé sur la tradition des fromages d’abbaye, le Pain Bioferme est produit à partir de lait cru biologique d’une qualité exceptionnelle. Sa croûte...
koemelk
Brillat Savarin gerijpt (200 gr)
Brillat Savarin IGP is een zachte, dubbele roomkaas met een bloomachtige korst. De zuurgraad neemt na verloop van tijd af en maakt plaats voor...
koemelk
Kaas 0% lactosevrij (200 gr)
Milde smaak en veelzijdige toepassingen: Züger Frischkäse 0% lactosevrije kaas is perfect voor muesli's, desserts of als basis voor dips en...
koemelk
Comté AOP rijp 12 maanden (+/- 4 kg)
Deze Comté kaas, die een jaar rijpt in de Franse Jura, zal je gehemelte verrukken met zijn vleugjes noten (walnoten, hazelnoten of kastanjes). Zijn...
koemelk
Taleggio DOP (+/- 2 kg)
Taleggio DOP BIO is een zachte kaas die wordt geproduceerd in de valleien van Lombardije en andere regio's in Noord-Italië. Hij wordt gemaakt van...
koemelk
Cheddar hart (200 gr)
Valentijnsdag special! Deze 200g hartvormige vintage Cheddar heeft de smeuïge botersmaak die kenmerkend is voor een sterke Cheddar, met kruidige,...
koemelk
Le crémeux (150 gr)
Romige, zachte kaas uit de regio van het Pays de Herve, met een milde en frisse smaak en een licht boterachtig accent.
koemelk
Le Calendroz (+/- 330 gr)
Deze zachte kaas van koemelk van het camembert-type rijpt ongeveer 3 weken in onze kelders. De naam komt van de samentrekking van “Calendos”, het...