Gorgonzola (170 gr)

Ja Ja
Productinformatie
Referentie : 26006
Merk : AMBROSI
Melktype : Gepasteuriseerde koemelk
Ferment : Melkzuurfermenten
THT : THT
Gegarandeerd houdbaarheid : Minimum 10 dagen
Kartoneenheid : 8
Minimum afname : 4
EAN : 8002503403298
Familie : Zuivel
Categorie : Kazen
Subcategorie : Koemelk

Productbeschrijving

Biologische Gorgonzola BOB is een blauwaderkaas die wordt geproduceerd in de regio's Piemonte en Lombardije in Noord-Italië. De kaas wordt gemaakt van gepasteuriseerde volle koemelk en wordt gekenmerkt door zijn romige textuur en rijke smaak, zowel mild als licht pikant, met typische blauwe aders. Deze kaas heeft het BOB-label (Beschermde Oorsprongsbenaming), dat de herkomst en de traditionele productiemethode garandeert, en voldoet aan strenge normen op het gebied van kwaliteit en milieuduurzaamheid.


Ingrediënten
MELK, zout, stremsel, fermenten, penicillium

Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :

16 andere producten in dezelfde categorie:

koemelk
Gerijpte Le Valèt (+/- 3 kg)
Valèt, in zijn gerijpte versie (meer dan 6 maanden), is een milde, licht fruitige kaas met een zachte, smeltende textuur. De kaas kan in...

(REF : 27251)

koemelk
Gegrilde kaas met kruiden van het type halloumi (160 gr)
Barbecuekoningen opgelet: met BIO Barbecue Grillkaas ben je verzekerd van een gastronomische ervaring. Deze gegrilde kaas ontwikkelt zijn volle...

(REF : 30183)

koemelk
Herve AOP (200 gr)

(REF : 214191)

koemelk
Reblochon BOB (230 gr)
Een zachte, rauwmelkse kaas uit de Haute-Savoie, een variatie op zijn grote broer, de Reblochon de Savoie. Petit Reblochon de Savoie Bio rijpt 21...

(REF : 27515)

koemelk
Le Calendroz (+/- 330 gr)
Deze zachte kaas van koemelk van het camembert-type rijpt ongeveer 3 weken in onze kelders. De naam komt van de samentrekking van “Calendos”, het...

(REF : 21412)

koemelk
Kerrie smeerkaas (150g)
De zoetheid van room gecombineerd met de intensiteit van kerrie! De dikke, romige textuur is ideaal om naar hartenlust mee te smeren, dippen of...

(REF : 21361)

koemelk
Gouda met wortel (+/- 4 kg)

(REF : 20023)

koemelk
Raclette met wilde knoflook 1/2 (+/- 3 kg)

(REF : 22502)

koemelk
Etivaz BOB 1/6 wiel (+/- 3,5 kg)
Etivaz BOB (bloemig) is minimaal 135 dagen gerijpt. De typische bloemige smaak van deze kaas is herkenbaar, met aroma's die al goed aanwezig zijn...

(REF : 20394)

koemelk
Gesneden lactosevrij Edam (150 gr)
Deze Edammer smaakt net als traditionele kaas, maar geeft iedereen het extra plezier van een echte lactosevrije koemelkse kaas.

(REF : 71906)

koemelk
Comté AOP rijp 12 maanden (+/- 4 kg)
Deze Comté kaas, die een jaar rijpt in de Franse Jura, zal je gehemelte verrukken met zijn vleugjes noten (walnoten, hazelnoten of kastanjes). Zijn...

(REF : 23951)

koemelk
Parmezaan Reggiano BOB gemalen (60 gr)
Biologische Parmigiano Reggiano wordt in Italië gemaakt van ongepasteuriseerde koemelk. Deze Parmezaanse kaas is een harde, gekookte kaas met een...

(REF : 26005)

schapenmelk
Wavreumont 3 soorten melk (+/- 2 kg)
Halfharde kaas met een natuurlijke korst, gemaakt van gepasteuriseerde koe-, geiten- en schapenmelk

(REF : 20344)

koemelk
Platte kaas 'le Lissé' 5 % VG (500 gr)
Jersey koemelk staat wereldwijd bekend om de uitzonderlijke kwaliteit van zijn ingrediënten. Dankzij het traditionele productieproces, waarbij de...

(REF : 20830)

koemelk
Ardenner Jong (+/- 5 kg)

(REF : 21601)

koemelk
Gouda jong in sneetjes (150gr)

(REF : 20003)