Camembert van rauwe melk (250 gr)

Ja Ja
Productinformatie
Referentie : 26100
Melktype : Rauwe koemelk
Ferment : Melkzuurfermenten
THT : THT
Gegarandeerd houdbaarheid : Minimum 10 dagen
Kartoneenheid : 6
Minimum afname : 6
EAN : 3267031600105
Familie : Zuivel
Categorie : Kazen
Subcategorie : Koemelk

Productbeschrijving

Deze Camembert is gemaakt van rauwe biologische koemelk die streng geselecteerd is bij producenten in de Normandische bocage en biedt een scala aan smaken en een uniek karakter. Omdat de melk geen warmtebehandeling heeft ondergaan, is alle flora intact gebleven, waardoor de kaas een rijke en authentieke smaak krijgt.


Ingrediënten
MELK, zout, stremsel, fermenten

Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :

16 andere producten in dezelfde categorie:

koemelk
Brie met truffel (+/- 1,5 kg)
Een romige, huisgemaakte Brie met een subtiele truffelsmaak.

(REF : 22011)

koemelk
Platte kaas 'le Lissé' 5 % VG (500 gr)
Jersey koemelk staat wereldwijd bekend om de uitzonderlijke kwaliteit van zijn ingrediënten. Dankzij het traditionele productieproces, waarbij de...

(REF : 20830)

koemelk
Smeerkaas natuur (150 gr)
Deze 100% recyclebare kartonnen gewone kaas is gemaakt van gepasteuriseerde melk uit Bretagne. De dikke, romige textuur zonder toevoegingen of...

(REF : 21362)

koemelk
Petit Brie van rauwe melk (1 kg)
De soepele, romige en licht fruitige Brie Gillot heeft een subtiele hazelnootsmaak met een vleugje zout. Omdat de melk geen warmtebehandeling heeft...

(REF : 26103)

koemelk
Abondance fruitier AOP 1/4 wiel (+/- 3 kg)
Een Franse BOB-kaas die symbool staat voor de Abondance-vallei. De naam van deze kaas komt van het dorp Abondance en ook van het koeienras...

(REF : 26900)

koemelk
Blanc Coucou thym, curry & coriandre (+/- 2 kg)

(REF : 22105)

koemelk
Mascarpone (250 gr)
Biologische mascarpone van Züger Frischkäse geeft je keuken een Italiaans tintje. Heerlijk in tiramisu, op brood of als basis voor zelfgemaakte dips.

(REF : 30178)

koemelk
Mini Mont d'Or BOB (480 gr)
De wens van 2 producenten, Pernet Fabrice en Bongay Nicolas, om biologische melkproducenten met een BOB te worden, leidde tot de mogelijkheid om...

(REF : 20400)

koemelk
Lactosevrij parmezaanse kaas (150 gr)
De authentieke Parmigiano Reggiano van Danatel is afkomstig van een kleine familieboerderij in de regio Emilia-Romagna. Hij rijpt 18 maanden, is...

(REF : 71905)

koemelk
Mozzarella (100 gr)
Mozzarella is een verse snarkaas gemaakt van volle gepasteuriseerde biologische koemelk, gecertificeerd IT BIO 006. De zachte textuur en milde...

(REF : 26008)

koemelk
Le Petit Lathuy (300 gr)
Le Petit Lathuy est un fromage bio à pâte molle fabriqué à partir de lait cru de vache uniquement, de la forme de petite roue de 12 cm de diamètre,...

(REF : 20303)

koemelk
Cottage Cheese (200 gr)

(REF : 27508)

koemelk
Kaas gerookt met Dulse zeewier (+/- 2,5 kg)
Dulses is een halfharde goudse kaas met rood zeewier. Het zeewier wordt geoogst door 'Goémonniers' en gedroogd in een baai aan de Bretoense kust....

(REF : 20414)

koemelk
Gouda light in sneetjes (150gr)

(REF : 20006)

koemelk
PRECO - Verse kaas natuur - Maquée de Manhay (5 kg)
Gepasteuriseerde volvette witte kaas met 35% vet in de droge stof

(REF : 20332)

koemelk
Le Calendroz (+/- 330 gr)
Deze zachte kaas van koemelk van het camembert-type rijpt ongeveer 3 weken in onze kelders. De naam komt van de samentrekking van “Calendos”, het...

(REF : 21412)