VOLLE VERMICELLI RIJST NOEDELS
- 180 gr
Makkelijk te bereiden. Deze volwaardige rijstnoedels voegen een Oosters accent toe aan uw maaltijden. De biologische rijst van hoge kwaliteit en het traditioneel proces zorgen ervoor dat deze glutenvrije noedels zijdezacht en voedzaam worden. Bak ze met wat groenten en een pad thaï saus voor een heerlijke Aziatische salade, of voeg ze toe aan soep voor een snelle en opbeurende maaltijd. Ze kunnen ook gebruikt worden als glutenvrij alternatief voor al uw pastagerechten.
Ingrediënten
Volle rijstmeel
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
japanse-en-macrobiotische-prod
INSTANT MISO SOEP WIT
- 4x8 gr
Miso is een sojapasta die een rijke en bevredigende soep geeft. Deze biologische miso soep is gemaakt van twee soorten miso en zeewier. Zeer...
japanse-en-macrobiotische-prod
BRUINE RIJST KOJI
- 500 gr
Genmai koji bestaat uit gefermenteerde volle rijst. Wordt gebruikt om miso en sojasaus te laten fermenteren.
japanse-en-macrobiotische-prod
GEDROOGDE SEITAN ROND ZENRYU FU
- 110 gr
Zenryu Fu is een gedroogde seitan in dikke ronde schijven waarvan het recept honderden jaren geleden door boeddhistische monniken werd ontwikkeld....
japanse-en-macrobiotische-prod
UMEBOSHI PASTA
- 150 gr
De ume pruim is een abrikoos die gefermenteerd wordt in een zoute vloeistof, verrijkt met shiso bladeren (een soort netel). Het is een heel...
japanse-en-macrobiotische-prod
RAMEN BRUINE RIJST
- 280 gr
Populair en trendy product, mooie en flexibele structuur. Heel goede aanvulling met andere Japanse/oriëntaalse producten en in tegenstelling tot de...
japanse-en-macrobiotische-prod
BRUINE RIJSTMISO ONGEPASTEURISEERD
- 150 gr
Deze heerlijke,licht zoete miso met een evenwichtige smaak zal uw groentebereidingen, sauzen en soepen nog lekkerder maken.Miso is een levend...
japanse-en-macrobiotische-prod
WITTE RIJSTMISO SHIRO MISO
- 250 gr
Witte miso is een jonge miso van enkel maanden, ook wel hatcho miso genoemd. Witte rijstmiso heeft een romige zachtheid en een licht gezouten...
japanse-en-macrobiotische-prod
MISOSOEP PASTA GEMBER KURKUMA
- 4x15 gr
Geniet van de umami-rijke smaak van natuurlijk gefermenteerde Japanse miso, gecombineerd met de warme smaken van gember en kurkuma in de...
japanse-en-macrobiotische-prod
GROENE SOJA DEEGWAREN (HARUSAME)
- 70 gr
Harusame vermicelli van soja, die men in aziatische winkels vindt. Fijn en doorzichtig, gemaakt van zetmeel van mungbonen of groene soja. Zonder...
japanse-en-macrobiotische-prod
KUZU WIT
- 750 gr
Kuzu is het natuurlijk zetmeel gewonnen uit een van de krachtigste planten uit de bergen van Japan. Hij heeft een gladde textuur en een neutrale...
japanse-en-macrobiotische-prod
GOMASIO VAN DE ZEE
- 1,5 kg
Gomasio (van het Japanse goma(sesam) en shio (zout) is een smaakvolle toevoeging voor allerlei schotels. De sesam en het zout worden lichtjes...
japanse-en-macrobiotische-prod
MOCHI RIJST
- 250 gr
Japanse Bruine Rijst MochiEen hartige en unieke kleverige glutenvrije lekkernij; een natuurlijke favoriet in Japan. Mochi wordt gemaakt door het...
japanse-en-macrobiotische-prod
GLUTENVRIJE TERIYAKI
- 150 ml
Deze bekroonde Teriyaki-saus is nu ook beschikbaar als glutenvrij. Ideaal voor glazuren en het toevoegen van een heerlijk zoete maar hartige smaak...
japanse-en-macrobiotische-prod
GEDROOGDE TOFU KOYA TOFU
- 96 gr
Koya tofu is een tofu die bevroren wordt en daarna gedroogd. Het heeft alle goede eigenschappen van verse tofu omdat het gevriesdroogd is maar...
japanse-en-macrobiotische-prod
HIJIKI
- 1 kg
Hijiki is een zwart zeewier met een uitgesproken smaak, die veel mineralen bevat . 20 minuten laten weken in water en nadien sauteren of laten...
Makkelijk te bereiden. Deze volwaardige rijstnoedels voegen een Oosters accent toe aan uw maaltijden. De biologische rijst van hoge kwaliteit en het traditioneel proces zorgen ervoor dat deze glutenvrije noedels zijdezacht en voedzaam worden. Bak ze met wat groenten en een pad thaï saus voor een heerlijke Aziatische salade, of voeg ze toe aan soep voor een snelle en opbeurende maaltijd. Ze kunnen ook gebruikt worden als glutenvrij alternatief voor al uw pastagerechten.