Filteren op
Categorieën
Belg
Veganistisch
Bio
Type product
Filter
Quick order

NUU MISO

Bij nuu begint alles met geduld en vakmanschap: de kōji met de hand kweken, dag en nacht bewaken in een warm en vochtig microklimaat. Daarna volgt een lange fermentatie in eiken vaten die vroeger wijn bevatten. Het resultaat? Miso met een unieke, levendige en diepe smaak, gevormd door de Brusselse lucht.

Geen artifices hier: alleen biologische ingrediënten uit Europa — Italiaanse rijst, Belgische soja, kikkererwten, linzen en Frans zeezout. Plus een flinke dosis creativiteit: miso van kikkererwten, rode linzen, gochugaru… Japanse traditie met een Belgische twist.

nuu wordt gedragen door drie Japanse vrouwen die zich in België vestigden en die culturen, vakmanschap en terroir met elkaar verbinden via authentieke, krachtige ferments.

Miso met zwarte knoflook
  • Nieuw
japanse-en-macrobiotische-prod
Miso met zwarte knoflook - 130 gr
Tapenade met zwarte knoflookmiso

(REF : NMAN1)

Shiro miso van...
  • Nieuw
japanse-en-macrobiotische-prod
Shiro miso van Koraallinzen - 130 gr
Gefermenteerde linzen- en rijstpasta

(REF : NMBL1)

Shiro miso van...
  • Nieuw
japanse-en-macrobiotische-prod
Shiro miso van Koraallinzen - 270 gr
Gefermenteerde linzen- en rijstpasta

(REF : NMBL2)

Zoete Rode Miso van...
  • Nieuw
japanse-en-macrobiotische-prod
Zoete Rode Miso van Kikkererwten - 130 gr
Gebruik als smaakmaker in uw sauzen, bouillons, dips, woks, op boterhammen enz...

(REF : NMMD1)

Zoete Rode Miso van...
  • Nieuw
japanse-en-macrobiotische-prod
Zoete Rode Miso van Kikkererwten - 270 gr
Gebruik als smaakmaker in uw sauzen, bouillons, dips, woks, op boterhammen enz...

(REF : NMMD2)

Goma Miso met ahornsiroop
  • Nieuw
japanse-en-macrobiotische-prod
Goma Miso met ahornsiroop - 130 gr
Kikkererwtenmiso met sesam

(REF : NMMG1)

Miso van Belgische...
  • Nieuw
japanse-en-macrobiotische-prod
Miso van Belgische Soja 12 maanden - 130 gr
Miso van Belgische soja, gerijpt op meer dan 12 maanden.

(REF : NMMS1)

Miso van Belgische...
  • Nieuw
japanse-en-macrobiotische-prod
Miso van Belgische Soja 12 maanden - 270 gr
Miso van Belgische soja, gerijpt op meer dan 12 maanden.

(REF : NMMS2)

Miso met Gochugaru peper
  • Nieuw
japanse-en-macrobiotische-prod
Miso met Gochugaru peper - 130 gr
Tapenade van miso met gochugaru peper (Koreaanse peper)

(REF : NMPG1)

Takumi miso Belgische...
  • Nieuw
japanse-en-macrobiotische-prod
Takumi miso Belgische Soja 36 maanden - 130 gr
Belgische miso, gerijpt in eikenhouten vaten, gedurende meer dan 36 maanden. Slechts 10% zout

(REF : NMTA1)