japanse-en-macrobiotische-prod
Miso met zwarte knoflook - 130 gr(REF : NMAN1)
Bij nuu begint alles met geduld en vakmanschap: de kōji met de hand kweken, dag en nacht bewaken in een warm en vochtig microklimaat. Daarna volgt een lange fermentatie in eiken vaten die vroeger wijn bevatten. Het resultaat? Miso met een unieke, levendige en diepe smaak, gevormd door de Brusselse lucht.
Geen artifices hier: alleen biologische ingrediënten uit Europa — Italiaanse rijst, Belgische soja, kikkererwten, linzen en Frans zeezout. Plus een flinke dosis creativiteit: miso van kikkererwten, rode linzen, gochugaru… Japanse traditie met een Belgische twist.
nuu wordt gedragen door drie Japanse vrouwen die zich in België vestigden en die culturen, vakmanschap en terroir met elkaar verbinden via authentieke, krachtige ferments.



Er zijn 20 producten.
(REF : NMAN1)
(REF : NMBL1)
(REF : NMBL2)
(REF : NMMD1)
(REF : NMMD2)
(REF : NMMG1)
(REF : NMMS1)
(REF : NMMS2)
(REF : NMPG1)
(REF : NMTA1)