UDON VOLLE RIJST NOEDELS - 200 gr

Ja Ja
Productinformatie
Referentie : PCG
Kartoneenheid : 12
Minimum afname : 6
EAN : 5021554004899
Familie : Producten
Categorie : Droge producten (Vajra)
Subcategorie : Japanse en macrobiotische prod.

Productbeschrijving

Japans product. Bereiding: breng 2 liter water aan de kook, voeg er de noedels aan toe en roer. Laat 9 minuten zachtjes koken en spoel af met koud water.


Ingrediënten
Tarwemeel (87%), volle rijstmeel (10%), zeezout.

Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :

16 andere producten in dezelfde categorie:

japanse-en-macrobiotische-prod
SHOYU SOJASAUS - 10 L
Origami biologische shoyu sojasaus – Traditionele Japanse fermentatie in cederhouten vaten Ontdek de Origami shoyu, een authentieke biologische...

(REF : JSS10)

japanse-en-macrobiotische-prod
GERSTMISO ONGEPASTEURISEERD - 300 gr
Mugi gerst miso is de traditonele miso van het landelijke Japan. Geproduceerd volgens traditonele methodes en gerijpt gedurende 1 à 2 jaar in ceder...

(REF : JMB1)

japanse-en-macrobiotische-prod
VOLLE ZWARTE RIJST NOEDELS - 200 gr
Makkelijk te bereiden. Deze volwaardige zwarte rijstnoedels voegen een Oosters accent toe aan uw maaltijden. De biologische rijst van hoge...

(REF : CLBRN)

japanse-en-macrobiotische-prod
LOTUS WORTELSCHIJFJES **vervangt JHL2** - 50 gr
Schijfjes van de wortel van de gedroogde lotus. Erg in trek in Japan, mild geparfumeerd, laat zich goed combineren met groenten. De schijfjes lotus...

(REF : JHL1)

japanse-en-macrobiotische-prod
GLUTENVRIJE TERIYAKI - 150 ml
Deze bekroonde Teriyaki-saus is nu ook beschikbaar als glutenvrij. Ideaal voor glazuren en het toevoegen van een heerlijk zoete maar hartige smaak...

(REF : JTT6)

japanse-en-macrobiotische-prod
ARROWROOT - 150 gr
Handig plantaardig bindmiddel gemaakt van de pijlwortelplant. Gebruik per 250 ml te binden vocht ca. 1 eetlepel arrowroot. Voor gebruik aanmaken...

(REF : JSA12)

japanse-en-macrobiotische-prod
VOLLE RIJST WAKAME NOEDELS - 250 gr
Glutenvrije volle rijst noedels met wakame zeewier. Bereiding: Breng een kookpot gevuld met water aan de kook, de deegwaren bijvoegen tot ze goed...

(REF : JPRW)

japanse-en-macrobiotische-prod
WASABI POEDER - 25 gr
Wasabi is een pikante groene en stimulerende pasta die zijn kenmerkende smaak geeft aan sushi schotels en sauzen. De wasabiwortel geeft de groene...

(REF : JSW1)

japanse-en-macrobiotische-prod
KIKKERERWTENMISO - 150 gr
Clearspring Organic kikkererwten Miso is een heerlijk sojavrij recept dat de milde smaak van kikkererwten perfect combineert met de rijke...

(REF : CLMPC)

japanse-en-macrobiotische-prod
UMEBOSHI - 10 kg
De ume pruim is een abrikoos die gefermenteerd wordt in een zoute vloeistof, verrijkt met shiso bladeren (een soort netel). Het is een heel...

(REF : JSUB3)

japanse-en-macrobiotische-prod
ZWARTE RIJST NOEDELS - 250 gr
Glutenvrije zwarte en volle rijst noedels. Bereiding: Breng een kookpot gevuld met water aan de kook, de deegwaren bijvoegen tot ze goed onder...

(REF : JPRN)

japanse-en-macrobiotische-prod
TAMARI SOJASAUS - 250 ml
Origami Tamari BIO – Ambachtelijke Japanse sojasaus, gerijpt in cederhouten vatenDe Origami Tamari is een ambachtelijke sojasaus van uitzonderlijke...

(REF : JTM9)

japanse-en-macrobiotische-prod
TAMARI SOJASAUS - 500 ml
De Vajra tamari is geconcentreerder dan de shoyu, hartig toevoegsel voor alle bereidingen van granen en gekookte of rauwe groenten. Vervangt op een...

(REF : JTM1)

japanse-en-macrobiotische-prod
KUZU WIT - 125 gr
Kuzu is het natuurlijk zetmeel gewonnen uit een van de krachtigste planten uit de bergen van Japan. Hij heeft een gladde textuur en een neutrale...

(REF : JSK1)

japanse-en-macrobiotische-prod
NIGARI - 250 gr
Nigari is een natuurlijk kristal van magnesiumchloride uit de zee. In de keuken wordt hij vooral gebruikt om sojamelk te stremmen om tofu te maken....

(REF : JSN4)

Miso met Gochugaru peper
  • Nieuw
japanse-en-macrobiotische-prod
Miso met Gochugaru peper - 130 gr
Tapenade van miso met gochugaru peper (Koreaanse peper)

(REF : NMPG1)