SHOYU SOJASAUS - 1 L

Ja
Productinformatie
Referentie : JSS2
Merk : ORIGAMI
Kartoneenheid : 6
Minimum afname : 3
EAN : 5425006849050
Familie : Producten
Categorie : Droge producten (Vajra)
Subcategorie : Japanse en macrobiotische prod.

Productbeschrijving

Origami biologische shoyu sojasaus – Traditionele Japanse fermentatie in cederhouten vaten

Ontdek de Origami shoyu, een authentieke biologische Japanse sojasaus, bereid volgens een eeuwenoude ambachtelijke methode. Deze gefermenteerde smaakmaker, rijk aan smaak en voordelen, is de ideale partner om je gerechten met granen, pasta, gekookte of rauwe groenten, bouillons, wokgerechten of huisgemaakte sauzen te verfijnen.

In tegenstelling tot industriële sojasauzen wordt Origami shoyu gemaakt in Japan, in de regio Shodoshima, die bekend staat om haar klimaat dat gunstig is voor natuurlijke lactofermentatie. De saus bevat gestoomde biologische sojabonen, geroosterd volkoren tarwe, zeezout en koji (natuurlijke ferment), en rijpt 18 tot 24 maanden in houten vaten van Japanse ceder (Suji).

Dit langdurige proces geeft de saus een complex aroma, een diepe umami-smaak en een betere verteerbaarheid dankzij de actieve natuurlijke enzymen.

Rijk van smaak maar minder belastend dan zout, is shoyu een smakelijk en evenwichtig alternatief om je gerechten op smaak te brengen, met minder impact op de nieren.

  • Biologische ingrediënten
  • Lange fermentatie – tot 2 jaar
  • Herkomst: Japan – traditionele methode
  • Gebruik: als kruiding, marinade, bij het koken of als dipsaus

Bevat tarwe.


Ingrediënten
volle gele soja, koji (ferment), volle tarwe, bronwater, zeezout.

Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :

16 andere producten in dezelfde categorie:

japanse-en-macrobiotische-prod
RIJSTAZIJN - 250 ml
Japans product. Bevat geen conserveringsmiddel, waardoor er zich een onschadelijk bezinksel kan vormen. Koel en donker bewaren.

(REF : JSVR4)

japanse-en-macrobiotische-prod
BRUINE RIJSTMISO ONGEPASTEURISEERD - 300 gr
Deze krachtige Genmai rijst miso is gemaakt volgens traditionele methodes. Hij rijpt gedurende 2/3 jaar in ceder vaten. Rijst miso heeft...

(REF : JMR1)

japanse-en-macrobiotische-prod
GOMASIO - 300 gr
Gomasio (van het Japanse goma(sesam) en shio (zout) is een smaakvolle toevoeging voor allerlei schotels. De sesam en het zout worden lichtjes...

(REF : GRG3)

japanse-en-macrobiotische-prod
TAMARI SOJASAUS - 10 L
De Vajra tamari is meer geconcentreerd als de shoyu, hartig toevoegsel voor alle bereidingen van granen en gekookte of rauwe groenten. Vervangt op...

(REF : JTM10)

japanse-en-macrobiotische-prod
SUSHI GEMBER PICKLE - 50 gr
Sushi Ginger. Met zijn frisse, pittige smaak is de Clearspring Sushi Ginger een stimulatie voor de smaakpapillen. Hij wordt bijna altijd opgediend...

(REF : JSG2)

japanse-en-macrobiotische-prod
MIRIN - 250 ml
Hoewel de meeste mirin tegenwoordig suiker en conserveermiddelen bevatten, wordt onze rijst van nature gefermenteerd met koji van alleen rijst,...

(REF : JSM5)

japanse-en-macrobiotische-prod
VOLLE RIJST NOEDELS - 200 gr
Makkelijk te bereiden. Deze volwaardige rijstnoedels voegen een Oosters accent toe aan uw maaltijden. De biologische rijst van hoge kwaliteit en...

(REF : CLRN1)

japanse-en-macrobiotische-prod
KOMBU ROYAL - 1 kg
Kombu zeewier: rijk aan ijzer (5 keer meer dan spinazie), calcium (8 keer meer dan melk), kalium en jodium. Vitamine A, B2, B6, B12.Soms verschijnt...

(REF : BAK1)

japanse-en-macrobiotische-prod
UMAMIPASTA CHILI - 150 gr
Umami betekent letterlijk 'lekkere heerlijkheid' en is de originele Japanse vijfde smaak. Clearsprings authentieke Japanse umamipasta kan worden...

(REF : CLUM2)

japanse-en-macrobiotische-prod
ARROWROOT - 150 gr
Handig plantaardig bindmiddel gemaakt van de pijlwortelplant. Gebruik per 250 ml te binden vocht ca. 1 eetlepel arrowroot. Voor gebruik aanmaken...

(REF : JSA12)

japanse-en-macrobiotische-prod
GERSTMISO ZAKJE - 300 gr
Mugi gerst miso is de traditonele miso van het landelijke Japan. Geproduceerd volgens traditonele methodes en gerijpt gedurende 1 à 2 jaar in ceder...

(REF : JMB21)

japanse-en-macrobiotische-prod
GERSTMISO ONGEPAST. YAMAKI - 10 kg
Mugi gerst miso is de traditonele miso van het landelijke Japan. Geproduceerd volgens traditonele methodes en gerijpt gedurende 1 à 2 jaar in ceder...

(REF : JMB3)

japanse-en-macrobiotische-prod
WASABI PASTA - 43 gr
Wasabi is een pikante groene en stimulerende pasta die zijn kenmerkende smaak geeft aan sushi schotels en sauzen. De wasabiwortel geeft de groene...

(REF : JSW2)

japanse-en-macrobiotische-prod
SHOYU SOJASAUS - 5 L
Origami biologische shoyu sojasaus – Traditionele Japanse fermentatie in cederhouten vaten Ontdek de Origami shoyu, een authentieke biologische...

(REF : JSS6)

japanse-en-macrobiotische-prod
TEKKA KONDIMENT - 80 gr
Tekka kondiment, of miso kondiment, is rijk aan ijzer, heerlijk bestrooid over granen, noedels en groenten. Men verkrijgt tekka door kliswortel,...

(REF : JST1)

japanse-en-macrobiotische-prod
GEDROOGDE TOFU KOYA TOFU - 96 gr
Koya tofu is een tofu die bevroren wordt en daarna gedroogd. Het heeft alle goede eigenschappen van verse tofu omdat het gevriesdroogd is maar...

(REF : JSTS2)