GOMASIO - 100 gr

Ja
Productinformatie
Referentie : CLGOM1
Kartoneenheid : 6
Minimum afname : 6
EAN : 5021554005070
Familie : Producten
Categorie : Droge producten (Vajra)
Subcategorie : Japanse en macrobiotische prod.

Ingrediënten
Sesamzaad geroosterd 96%, zeezout

Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :

16 andere producten in dezelfde categorie:

japanse-en-macrobiotische-prod
KIKKERERWTENMISO - 150 gr
Clearspring Organic kikkererwten Miso is een heerlijk sojavrij recept dat de milde smaak van kikkererwten perfect combineert met de rijke...

(REF : CLMPC)

japanse-en-macrobiotische-prod
UDON TARWE NOEDELS BREED - 200 gr
Deze brede udon noedels met tarwe hebben dezelfde fijne textuur en volle smaak als de dunne noedels. Versgemalen lichttarwe meel wordt er voor de...

(REF : PCU2)

japanse-en-macrobiotische-prod
SUSHI SEASONING SAUS - 150 ml
Het is gemaakt volgens een origineel Japans recept en bevat de belangrijkste ingrediënten voor het maken van sushi.Voeg eenvoudig deze goed...

(REF : CLSV)

japanse-en-macrobiotische-prod
GOMASIO VAN DE ZEE - 1,5 kg
Gomasio (van het Japanse goma(sesam) en shio (zout) is een smaakvolle toevoeging voor allerlei schotels. De sesam en het zout worden lichtjes...

(REF : GRG5)

japanse-en-macrobiotische-prod
TAMARI SOJASAUS - 1 L
De Vajra tamari is meer geconcentreerd als de shoyu, hartig toevoegsel voor alle bereidingen van granen en gekookte of rauwe groenten. Vervangt op...

(REF : JTM2)

japanse-en-macrobiotische-prod
GOMASIO VAN DE ZEE - 150 gr
Gomasio (van het Japanse goma(sesam) en shio (zout) is een smaakvolle toevoeging voor allerlei schotels. De sesam en het zout worden lichtjes...

(REF : GRG6)

japanse-en-macrobiotische-prod
SENGIRI DAIKON GEDROOGD - 100 gr
Daikon is een japanse witte radijs die gewoon gedroogd en geraspt is. Het is mild en zoetig van smaak en bevat verteringsbevorderende enzymen,...

(REF : JSDS2)

japanse-en-macrobiotische-prod
SHOYU SOJASAUS - 1 L
Origami biologische shoyu sojasaus – Traditionele Japanse fermentatie in cederhouten vaten Ontdek de Origami shoyu, een authentieke biologische...

(REF : JSS2)

japanse-en-macrobiotische-prod
UMEBOSHI - 1 kg
De ume pruim is een abrikoos die gefermenteerd wordt in een zoute vloeistof, verrijkt met shiso bladeren (een soort netel). Het is een heel...

(REF : JSUB1)

japanse-en-macrobiotische-prod
AMASAKE RIJST - 380 gr
Rijst amasake. Amasake is een gefermenteerde granenbrij die zoet van smaak is, gebruikt in Japan als basisingrediënt in dranken en desserts.

(REF : CLAM11)

japanse-en-macrobiotische-prod
TERIYAKI SOJASAUS - 500 ml
Teriyaki saus is een traditionele sojasaus. Deze bijzondere saus kent een natuurlijk fermentatieproces gedurende 6 maanden in ceder vaten. Men...

(REF : JTT1)

japanse-en-macrobiotische-prod
GERSTMISO ONGEPAST. YAMAKI - 10 kg
Mugi gerst miso is de traditonele miso van het landelijke Japan. Geproduceerd volgens traditonele methodes en gerijpt gedurende 1 à 2 jaar in ceder...

(REF : JMB3)

japanse-en-macrobiotische-prod
RAMEN SHOYU SOJASAUS - 210 gr
Clearspring Organic Wheat Ramen Noodles maken een snelle en bevredigende maaltijd met alle voedende voordelen van de beste, gezonde ingrediënten....

(REF : CLRS2)

japanse-en-macrobiotische-prod
BRUINE RIJSTMISO ONGEPASTEURISEERD - 2,5 kg
Deze krachtige Genmai rijst miso is gemaakt volgens traditionele methodes. Hij rijpt gedurende 2/3 jaar in eiken vaten. Rijst miso heeft...

(REF : JMR4)

Goma Miso met ahornsiroop
  • Nieuw
japanse-en-macrobiotische-prod
Goma Miso met ahornsiroop - 130 gr
Kikkererwtenmiso met sesam

(REF : NMMG1)

japanse-en-macrobiotische-prod
UMEBOSHI PASTA - 10 kg
De ume pruim is een abrikoos die gefermenteerd wordt in een zoute vloeistof, verrijkt met shiso bladeren (een soort netel). Het is een heel...

(REF : JSPU3)