Venkel is een knapperige groente met een subtiel anijsachtig aroma. Rauw heerlijk in fijne plakjes in salade, of gekookt: geroosterd, gestoofd of in soep. Past perfect bij vis, citrus en mediterrane gerechten. Het loof kan gebruikt worden als kruid, vergelijkbaar met dille.
(REF : 1561)
(REF : 1601)
(REF : 1455)
(REF : 1609)
(REF : 1820)
(REF : 1093)
(REF : 1657)
(REF : 2073)
(REF : 1722)
(REF : 2051)
(REF : 1890)
(REF : 1026)
(REF : 1045)
(REF : 1608)
(REF : 1534)
(REF : 1859)
Venkel is een knapperige groente met een subtiel anijsachtig aroma. Rauw heerlijk in fijne plakjes in salade, of gekookt: geroosterd, gestoofd of in soep. Past perfect bij vis, citrus en mediterrane gerechten. Het loof kan gebruikt worden als kruid, vergelijkbaar met dille.