Rode kropsla heeft zachte, licht golvende bladeren met een rood-bordeaux tint op een groene basis. De smaak is mild en licht zoet, met een smeltende textuur. Ideaal om kleur en frisheid aan salades te geven – puur of in een mix voor een mooi visueel effect.
(REF : 1032)
(REF : 1948)
(REF : 2053)
(REF : 1899)
(REF : 1709)
(REF : 1914)
(REF : 1900)
(REF : 1058)
(REF : 2220)
(REF : 1088)
(REF : 1944)
(REF : 1896)
(REF : 1950)
(REF : 1066)
(REF : 1941)
(REF : 1093)
Rode kropsla heeft zachte, licht golvende bladeren met een rood-bordeaux tint op een groene basis. De smaak is mild en licht zoet, met een smeltende textuur. Ideaal om kleur en frisheid aan salades te geven – puur of in een mix voor een mooi visueel effect.