De Pink Meat-radijs herken je aan zijn felroze binnenkant en knapperige structuur. Mild van smaak met een lichte pittigheid, ideaal voor salades, rauwkost, carpaccio of zelfgemaakte pickles. Een kleurrijke en smaakvolle winterradijs.
(REF : 1860)
(REF : 2220)
(REF : 1007)
(REF : 1013)
(REF : 1856)
(REF : 1950)
(REF : 2302)
(REF : 1939)
(REF : 1891)
(REF : 1847)
(REF : 1703)
(REF : 1886)
(REF : 1024)
(REF : 1880)
(REF : 1709)
(REF : 1947)
De Pink Meat-radijs herken je aan zijn felroze binnenkant en knapperige structuur. Mild van smaak met een lichte pittigheid, ideaal voor salades, rauwkost, carpaccio of zelfgemaakte pickles. Een kleurrijke en smaakvolle winterradijs.