PRALIN HAZELNOTEN
- 450 gr
Vervaardigd volgens artisanale wijze. De hazelnoten worden met een slijpsteen gemalen, dan in koperen vaten met de suiker gekarameliseerd.Te gebruiken in desserten, of om flans, ijs, platte kaas te bestrooien...
Ingrediënten
hazelnoten 50%, ruwe rietsuiker 50%
Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
bakkerij-en-banketingredienten
PURE CHOCOLADE MINI DROPS 60%
- 2 kg
Maak heerlijke recepten van onze chocoladedruppels! Ze brengen alle chocoladearoma's samen die nodig zijn voor uw culinaire bereidingen! (diameter...
bakkerij-en-banketingredienten
PURE CHOCOLADE DROPS 60%
- 250 gr
Maak heerlijke recepten van onze chocoladedruppels! Ze brengen alle chocoladearoma's samen die nodig zijn voor uw culinaire bereidingen! (diameter...
bakkerij-en-banketingredienten
BAKPOEDER
- 25 kg
Te gebruiken voor alle soorten gebakVervangt zonder probleem een chemische gist en wijnsteenbakpoeder.Fosfaatvrij.Biologisch bakpoeder bevat een...
bakkerij-en-banketingredienten
HAZELNOOTPOEDER
- 150 gr
Fosfor, kalium en vitamine E zijn rijkelijk aanwezig in biologische hazelnoten.
bakkerij-en-banketingredienten
Proteïne pancake mix
- 300 gr
Ontdek Pulse Protein Pancake Mix, een ideale mix waarmee je in een handomdraai heerlijke en voedzame pannenkoeken maakt. Deze mix is ??rijk aan...
bakkerij-en-banketingredienten
CAROBEPOEDER
- 160 gr
Carob is minder rijk aan proteïenen en armer aan vetstoffen dan cacao. Met een lager gehalte aan fosfor, potassium en ijzer, is carob toch tweemaal...
bakkerij-en-banketingredienten
COOKIES MIX
- 375 gr
Natuurlijk glutenvrije mix voor het maken van chocolade cookies. Recept voor 8 à 10 cookies1.Giet de mix in een kom. 2. Voeg 1 ei, 90g zachte boter...
bakkerij-en-banketingredienten
CHOCODROPS 70%
- 3 kg
Zwarte chocolade drops 70% cacao minimum. (diameter +-21mm)
bakkerij-en-banketingredienten
CACAOPOEDER 20-22%
- 2 kg
Cacaopoeder 20-22%. De cacaoboom is de levensboom van de Maya's. Het vruchtzaad bevat een afgeleide van polyfenol, nl. procyanidine, een...
bakkerij-en-banketingredienten
PIZZADEEG MIX
- 300 gr
Natuurlijk glutenvrije mix voor het bereiden van 2 pizzadegen.Recept voor 2 pizzadegen1. Giet de mix in een kom. 2. Voeg 300ml lauw water toe en...
bakkerij-en-banketingredienten
DADELPOEDER
- 250 gr
Dadelpoeder uit de oases van Chott el Jérid in Tunesië. Ons dadelpoeder, verkregen uit Deglet Nour-dadels die eenvoudigweg worden gedroogd en...
bakkerij-en-banketingredienten
CAKE MIX
- 400 gr
Natuurlijk glutenvrije mix voor het bereiden van een cake. Basisrecept voor één cake1. Giet de mix in een kom. 2. Voeg 4 eieren, 200g zachte boter...
bakkerij-en-banketingredienten
PURE CHOCOLADE MINI DROPS 60%
- 15 kg
Maak heerlijke recepten van onze chocoladedruppels! Ze brengen alle chocoladearoma's samen die nodig zijn voor uw culinaire bereidingen! (diameter...
‹ ›
Vervaardigd volgens artisanale wijze. De hazelnoten worden met een slijpsteen gemalen, dan in koperen vaten met de suiker gekarameliseerd.Te gebruiken in desserten, of om flans, ijs, platte kaas te bestrooien...