Natuurlijk glutenvrije mix voor het maken van chocolade cookies. Recept voor 8 à 10 cookies1.Giet de mix in een kom. 2. Voeg 1 ei, 90g zachte boter en een snufje zout toe. 3. Meng tot alle ingrediënten zijn opgenomen. 4. Schep 8 tot 10 hoopjes deeg op bakpapier. 5. Bak 12min op 185°C.
Ingrediënten
Volkoren rijstmeel*, panelasuiker*, zwarte chocolade* (cacaomassa* en cacaoboter* 72%, ruwe rietsuiker*), tapiocazetmeel*, blonde rietsuiker*, natriumbicarbonaat. *Biologische landbouw
16 andere producten in dezelfde categorie:
bakkerij-en-banketingredienten
DROGE GIST
- 9 gr
Te gebruiken voor alle soorten gebak.Vervangt zonder probleem een traditionele gist – voor hen die de kwaliteit van hun gebak nog willen verbeteren...
bakkerij-en-banketingredienten
CAROBEPOEDER
- 160 gr
Carob is minder rijk aan proteïenen en armer aan vetstoffen dan cacao. Met een lager gehalte aan fosfor, potassium en ijzer, is carob toch tweemaal...
bakkerij-en-banketingredienten
CACAOPOEDER
- 330 gr
Cacaopoeder. De cacaoboom is de Maya-boom des levens. Het zaad van de vrucht bevat een derivaat van polyfenolen, procyanidine, een antioxidant die...
bakkerij-en-banketingredienten
RUWE CACAOPOEDER
- 200 gr
Ontvet cacaopoeder (essentieel om poeder te verkrijgen, anders is het product te vet) wordt gemaakt van gefermenteerde en zongedroogde bonen....
bakkerij-en-banketingredienten
WIT AMANDELMEEL
- 2 kg
Amandelpoeder is geschikt voor vele recepten: marsepein, cakes, frangipane ...Herkomst: Spanje. Amandelen bevatten veel calorieën en bevatten...
bakkerij-en-banketingredienten
AMANDELEN POEDER HEEL
- 125 gr
We hebben Guara amandelen geselecteerd uit de Pinoso Vallei in Zuid-Spanje, een typisch mediterraanse variëteit met een delicate gerstesmaak. Deze...
bakkerij-en-banketingredienten
CACAOPOEDER 20-22%
- 2 kg
Cacaopoeder 20-22%. De cacaoboom is de levensboom van de Maya's. Het vruchtzaad bevat een afgeleide van polyfenol, nl. procyanidine, een...
bakkerij-en-banketingredienten
WIT AMANDELMEEL
- 150 gr
Afkomstig uit Spanje. De amandelnoot is zeer calorierijk en bevat enkelvoudige onverzadigde vetten die de slechte cholesterol naar beneden haalt....
bakkerij-en-banketingredienten
BROOD MIX
- 500 gr
Natuurelijk glutenvrije mix voor het bereiden van één groot of twee kleine broden met gierstmeel. Recept voor één groot of twee kleine broden1....
bakkerij-en-banketingredienten
PURE CHOCOLADE MINI DROPS 60%
- 2 kg
Maak heerlijke recepten van onze chocoladedruppels! Ze brengen alle chocoladearoma's samen die nodig zijn voor uw culinaire bereidingen! (diameter...
bakkerij-en-banketingredienten
CHOCODROPS 70%
- 3 kg
Zwarte chocolade drops 70% cacao minimum. (diameter +-21mm)
bakkerij-en-banketingredienten
BROODMIX ZONDER GLUTEN
- 500 gr
Een mengeling van rijstmeel en maïsmeel om gezond, licht en glutenvrij brood, pizza en gebak te maken.
‹ ›
Natuurlijk glutenvrije mix voor het maken van chocolade cookies. Recept voor 8 à 10 cookies1.Giet de mix in een kom. 2. Voeg 1 ei, 90g zachte boter en een snufje zout toe. 3. Meng tot alle ingrediënten zijn opgenomen. 4. Schep 8 tot 10 hoopjes deeg op bakpapier. 5. Bak 12min op 185°C.