CAKE MIX - 400 gr

Ja Ja Ja
Productinformatie
Referentie : SBICA4
Merk : ORIGAMI
Kartoneenheid : 6
Minimum afname : 6
EAN : 5407003515480
Familie : Droge producten (Vajra)
Categorie : Bakkerij / Patisserie
Subcategorie : Bakkerij- en banketingrediënten

Productbeschrijving

Natuurlijk glutenvrije mix voor het bereiden van een cake. Basisrecept voor één cake1. Giet de mix in een kom. 2. Voeg 4 eieren, 200g zachte boter en een snufje zout toe. 3. Meng tot alle ingrediënten volledig zijn opgenomen. 4. Plaats het deeg in een bakvorm en bak 50min op 165°C.


Ingrediënten
Ingrediënten: Bakmix (volkoren rijstmeel*, aardappelzetmeel*, tapiocazetmeel*), blonde rietsuiker*, glutenvrij bakpoeder*, guargom*. *Biologische landbouw

16 andere producten in dezelfde categorie:

WITTE CHOCODROPS
  • Nieuw
bakkerij-en-banketingredienten
WITTE CHOCODROPS - 15 kg
Witte chocolade drops. (diameter +-21mm)

(REF : SNVPB3)

RUWE CACAOPOEDER
  • Sold out
bakkerij-en-banketingredienten
RUWE CACAOPOEDER - 200 gr
Ontvet cacaopoeder (essentieel om poeder te verkrijgen, anders is het product te vet) wordt gemaakt van gefermenteerde en zongedroogde bonen....

(REF : ESCA1)

bakkerij-en-banketingredienten
PRALIN HAZELNOTEN - 450 gr
Vervaardigd volgens artisanale wijze. De hazelnoten worden met een slijpsteen gemalen, dan in koperen vaten met de suiker gekarameliseerd.Te...

(REF : HPRA3)

bakkerij-en-banketingredienten
CHOCODROPS PURE CHOCOLADE 70% - 15 kg
Zwarte chocolade 70% cacao minimum. (diameter +-21mm)

(REF : SNVP23)

bakkerij-en-banketingredienten
BAKPOEDER - 1 kg
Te gebruiken voor alle soorten gebakVervangt zonder probleem een chemische gist en wijnsteenbakpoeder.Fosfaatvrij.Biologisch bakpoeder bevat een...

(REF : BRPLEV4)

bakkerij-en-banketingredienten
HAZELNOOTPOEDER - 150 gr
Fosfor, kalium en vitamine E zijn rijkelijk aanwezig in biologische hazelnoten.

(REF : HPON1)

MELK CHOCODROPS 32%
  • Nieuw
bakkerij-en-banketingredienten
MELK CHOCODROPS 32% - 3 kg
Melk chocolade drops 32% cacao minimum. (diameter +-21mm)

(REF : SNVPL2)

bakkerij-en-banketingredienten
Pure Magere Cacao 10-12% Vet zonder suiker - 250 gr

(REF : BDCACM250)

bakkerij-en-banketingredienten
BROOD MIX - 500 gr
Natuurelijk glutenvrije mix voor het bereiden van één groot of twee kleine broden met gierstmeel. Recept voor één groot of twee kleine broden1....

(REF : SBIPA4)

bakkerij-en-banketingredienten
Proteïne pancake mix - 300 gr
Ontdek Pulse Protein Pancake Mix, een ideale mix waarmee je in een handomdraai heerlijke en voedzame pannenkoeken maakt. Deze mix is ??rijk aan...

(REF : PUL070)

MELK CHOCODROPS 32%
  • Nieuw
bakkerij-en-banketingredienten
MELK CHOCODROPS 32% - 15 kg
Melk chocolade drops 32% cacao minimum. (diameter +-21mm)

(REF : SNVPL3)

bakkerij-en-banketingredienten
GEROOSTERD HAZELNOTENPOEDER - 125 gr
We hebben deze hazelnoot van de variëteit Tonda Gentile in Italië geselecteerd voor zijn fijne smaak en lange afdronk. Deze hazelnoten worden...

(REF : ASNGP1)

bakkerij-en-banketingredienten
DROGE GIST ZONDER GLUTEN - 5x9 gr
Te gebruiken voor alle soorten glutenvrij brood en gebak.Vervangt zonder probleem een traditionele gistGlutenvrij, zonder soja

(REF : BRLEVS2)

bakkerij-en-banketingredienten
Chocoladepoeder SuperChoco 20% Cacao - 800 gr

(REF : BDSCHO800)

bakkerij-en-banketingredienten
DROGE GIST - 9 gr
Te gebruiken voor alle soorten gebak.Vervangt zonder probleem een traditionele gist – voor hen die de kwaliteit van hun gebak nog willen verbeteren...

(REF : BRLEVS1)

bakkerij-en-banketingredienten
ZADENBROOD MIX - 400 gr
Natuurlijk glutenvrije mix voor het bereiden van een zadenbrood met Belgisch lijnzaad. Basisrecept voor één zadenbrood1.Giet de mix in een kom. 2....

(REF : SBIGR4)