Ingrediënten
Organic guar gum
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
16 andere producten in dezelfde categorie:
bakkerij-en-banketingredienten
PIZZADEEG MIX
- 300 gr
Natuurlijk glutenvrije mix voor het bereiden van 2 pizzadegen.Recept voor 2 pizzadegen1. Giet de mix in een kom. 2. Voeg 300ml lauw water toe en...
bakkerij-en-banketingredienten
CACAOPOEDER
- 330 gr
Cacaopoeder. De cacaoboom is de Maya-boom des levens. Het zaad van de vrucht bevat een derivaat van polyfenolen, procyanidine, een antioxidant die...
bakkerij-en-banketingredienten
BAKPOEDER
- 25 kg
Te gebruiken voor alle soorten gebakVervangt zonder probleem een chemische gist en wijnsteenbakpoeder.Fosfaatvrij.Biologisch bakpoeder bevat een...
bakkerij-en-banketingredienten
WIT AMANDELMEEL
- 2 kg
Amandelpoeder is geschikt voor vele recepten: marsepein, cakes, frangipane ...Herkomst: Spanje. Amandelen bevatten veel calorieën en bevatten...
bakkerij-en-banketingredienten
PURE CHOCOLADE MINI DROPS 60%
- 2 kg
Maak heerlijke recepten van onze chocoladedruppels! Ze brengen alle chocoladearoma's samen die nodig zijn voor uw culinaire bereidingen! (diameter...
bakkerij-en-banketingredienten
DROGE GIST ZONDER GLUTEN
- 5x9 gr
Te gebruiken voor alle soorten glutenvrij brood en gebak.Vervangt zonder probleem een traditionele gistGlutenvrij, zonder soja
bakkerij-en-banketingredienten
HAZELNOOTPOEDER
- 150 gr
Fosfor, kalium en vitamine E zijn rijkelijk aanwezig in biologische hazelnoten.
bakkerij-en-banketingredienten
RUWE CACAOPOEDER
- 200 gr
Ontvet cacaopoeder (essentieel om poeder te verkrijgen, anders is het product te vet) wordt gemaakt van gefermenteerde en zongedroogde bonen....
bakkerij-en-banketingredienten
CAROBEPOEDER
- 160 gr
Carob is minder rijk aan proteïenen en armer aan vetstoffen dan cacao. Met een lager gehalte aan fosfor, potassium en ijzer, is carob toch tweemaal...
bakkerij-en-banketingredienten
COOKIES MIX
- 375 gr
Natuurlijk glutenvrije mix voor het maken van chocolade cookies. Recept voor 8 à 10 cookies1.Giet de mix in een kom. 2. Voeg 1 ei, 90g zachte boter...
bakkerij-en-banketingredienten
AMANDELEN POEDER HEEL
- 125 gr
We hebben Guara amandelen geselecteerd uit de Pinoso Vallei in Zuid-Spanje, een typisch mediterraanse variëteit met een delicate gerstesmaak. Deze...
bakkerij-en-banketingredienten
GEROOSTERD HAZELNOTENPOEDER
- 125 gr
We hebben deze hazelnoot van de variëteit Tonda Gentile in Italië geselecteerd voor zijn fijne smaak en lange afdronk. Deze hazelnoten worden...
bakkerij-en-banketingredienten
CACAOPOEDER
- 160 gr
Cacaopoeder. De cacaoboom is de levensboom van de Maya's. Het vruchtzaad bevat een afgeleide van polyfenol, nl. procyanidine, een uitstekende...
bakkerij-en-banketingredienten
PRALIN HAZELNOTEN
- 450 gr
Vervaardigd volgens artisanale wijze. De hazelnoten worden met een slijpsteen gemalen, dan in koperen vaten met de suiker gekarameliseerd.Te...